Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Patpet B470

A Patpet B470 egy hatékony ugatásgátló nyakörv, amelyet a nem kívánt ugatás és nem kívánt viselkedés megakadályozása érdekében terveztek. Megfelel az összes kutyafajta számára 10 és 90 kg között. A nyakörv hang segítségével érzékeli az ugatást, hangjelzés és spray-permet funkcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége három fokozaton állítható. A készülék újratölthető és cseppálló.

További információk ›

Raktáron 1 db
21 645 Ft 17 888 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54083
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A Patpet B470 egy biztonságos ugatásgátló nyakörv hang- és spray funkcióval, amellyel megtaníthatja kutyájának, mikor kell abbahagynia az ugatást. Az első ugatáskor a nyakörv rövid hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ha a következő ugatás 30 másodpercen belül érkezik, a nyakörv illatos spray permetet fecskendez a kutya orra alá, így a kutya abbahagyja az ugatást. Bizonyos használat és kiképzés után a kutya megszokja a nyakörvet és abbahagyja az ugatást. A nyakörv mérete és a korrekció erőssége alkalmassá teszi a nyakörvet minden 10-90 kg súlyú kutyának. A készülék beépített mikrofon segítségével aktiválódik, így ha a kutya ugatni vagy üvölteni kezd, a mikrofon azt rögzíti és a nyakörv aktiválódik. A hangérzékelésnek köszönhetően üvöltés ellen is ideális. A készülék érzékenysége az ugatásra állítható alacsony, közepes és magas szinten, valamint a permetezés erőssége alacsonyra, közepesre és magasra. A nyakörv cseppálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

 

 

  

 

Ugatás érzékelése

A nyakörv hang alapján érzékeli az ugatást. Az ugatás érzékenysége három szinten állítható – alacsony, közepes és magas. Ha magas érzékenységet állít be az ugatásra, a nyakörv akkor is korrigálja a kutyát, ha halk ugatást érkezik. A hangérzékelésnek köszönhetően üvöltözés ellen is ideális.

 

Korrekció típusa

A Patpet B470 hang- és spray-permet funkciót kínál, amely 3 fokozatban (kicsi, közepes és nagy) állítható. Az első ugatáskor a nyakörv rövid hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ha a következő ugatás 30 másodpercen belül következik be, aktiválódik a spray korrekció. A figyelmeztető hangjelzés nem állítható vagy nem kapcsolható ki.

 

Energiaellátás

A Patpet B470 nyakörv újratölthető és cserélhető Li-Ion akkumulátort használ, amelynek kapacitása 150 mAh. Használatban körülbelül 5-10 napig bírja az akkumulátor. Mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran aktiválódik a készülék. A nyakörv a mellékelt USB-kábellel tölthető.

 

Vízállóság

A Patpet B470 ugatásgátló nyakörv cseppálló védelemmel rendelkezik, ezért beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Használhatja gyenge esőben vagy hóban. A készülék azonban vízbe nem meríthető és nem alkalmas úszásra.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes kutyafajta számára 10 kg felett. Állítható a készülék érzékenysége az ugatásra.

 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 20-tól 70 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 3,5 cm x 6,5 cm x 3 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 78 g.

 

 

A termék előnyei:

 • Állítható ugatás érzékenység
 • Hang és spray funkció
 • 3 permetezési szint
 • A permetezés szintjének ellenőrzése
 • Tölthető készülék

 

A termék hátrányai:

 • A spray nem része a csomagnak
 • Több kutyának nem alkalmas
 • Saját nyakörv nem használható

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló készülék B470
 • Nylon nyakörv
 • USB töltőkábel
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Ugatásgátló nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Ugatás felismerése hang segítségével
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
Spray 3 szintű
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző nem
Tápellátás Töltés

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - BarkWise + távvezérlő
Változatok (3)
Használt Szinte új - jó állapotban Kicsomagolt

BAZÁR - BarkWise + távvezérlő

BAZÁR - GoodLife Bark Control Pro ugatásgátló készülék
Változatok (2)
Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - GoodLife Bark Control Pro ugatásgátló készülék

BAZÁR - Dogtrace d-mute
Változatok (1)
Használt

BAZÁR - Dogtrace d-mute

Sprejový obojek proti štěkání Canicalm Spray
Változatok (1)
Kicsomagolt

BAZÁR - Canicalm Spray