KORONAVÍRUS! ☢️  Ebben a nehéz időszakban is teljes gőzzel dolgozunk 😊. A megrendeléseket továbbra is, rendszeresen küldjük!

Petrainer 856 ugatásgátló nyakörv
Petrainer 856 ugatásgátló nyakörvPetrainer 856 ugatásgátló nyakörvPetrainer 856 ugatásgátló nyakörv
Kedvezmény
3 965 Ft

Petrainer 856 ugatásgátló nyakörv

Kedvezmény

A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv megfelel kis- és nagytestű kutyák számára is. A készülék hangjelzés, rezgés és impulzus korrekciók lehetőségét kínálja. Teljes mértékben vízálló és 1 méteres vízmélységig meríthető. A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv alkalmas a 10 és 90 kg közötti kutyák számára. A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv ugató vagy üvöltő hang alapján aktiválódik.


Egyéb változatok:
Eredeti ár 17 150 Ft 13 190 Ft 10 900 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer 856 ugatásgátló nyakörv

A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv 3 típusú korrekció lehetőségét és ezek kombinációját kínálja: hangjelzés, rezgés, impulzus, hangjelzés+rezgés vagy hangjelzés+impulzus. A rezgések és impulzusok ereje 9 szinten állítható. A Petrainer PET856 egy modern ugatásgátló nyakörv, mely megfelel kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára is (10 és 90 kg között). Teljes mértékben vízálló és 1 méteres vízmélységig meríthető. A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv ugató vagy üvöltő hang alapján aktiválódik. Ez a készülék nem rendelkezik figyelmeztető korrekcióval, ezért ideális olyan esetekben, ha azonnali reakciót szeretne a kutya ugatására. Amint a kutya ugatni kezd, az Ön által beállított korrekció típus azonnal figyelmezteti a kutyát.  

 

Az ugatás érzékelése

A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv ugató vagy üvöltő hang alapján aktiválódik. A beépített mikroprocesszor segítségével felismeri az ugatást vagy üvöltést. Amint a kutya ugatni vagy üvölteni kezd, a nyakörv aktiválódik.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET856 ugatásgátló nyakörv 3 típusú korrekció lehetőségét és ezek kombinációját kínálja: hangjelzés, rezgés, impulzus, hangjelzés+rezgés vagy hangjelzés+impulzus. A rezgések és impulzusok ereje 9 szinten állítható. Az érzékenység skálája és a választható korrekciók optimális beállítást kínálnak szinte az összes méretű kutya számára.

 


A nyakörv beállítása

Az impulzusok és rezgések ereje 9 szinten állítható be, melynek köszönhetően kiválaszthatja kutyája számára a legmegfelelőbb szintet. Az ugatásgátló nyakörv megfelel kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára is. Az összes beállítás egyszerűen és könnyedén elvégezhető a 2 nyomógomb segítségével. A beállítások a miniatűr kijelzőn ellenőrizhetők.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET856 vevőkészüléke 3V, CR2450 típusú elemre működik. Az elem élettartama megközelítőleg 1-3 hónap. Az elem élettartama mindenekelőtt az elem minőségétől és a használat gyakoriságától függ. Javasoljuk minőségi Energizer elem használatát.

 

Vízállóság 

A Petrainer PET856 teljes mértékben vízálló és 1 méteres vízmélységig meríthető (IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik). Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. A vízálló tulajdonságnak köszönhetően jól bírja az esőt, havat és a kutya a víz alá is merülhet a nyakörvvel. 

 

Kutyafajta

A Petrainer PET856 vevőkészüléke nagyon kicsi és könnyű. Ideális a kisebb kutyafajták számára is. A nyakörvet ajánljuk az összes kutya számára 10 és 90 kg között. Az igazán kistestű kutyák esetében az utolsó impulzus szintek nagyon erősek lehetnek.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET856 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselése. Hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A Petrainer PET856 nagyon kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított nyakörvvel rendelkezik. Szélessége 5,7 cm, magassága 3,4 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 52 gramm. A kis méreteknek köszönhetően a kutya könnyebben megszokja a készülék viselését.

A termék előnyei A termék hátrányai
  • Megvilágított LCD kijelző
  • Állítható intenzitás
  • Hangjelzés, rezgés, impulzus
  • Teljes mértékben vízálló
  • Nincs

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

A csomag tartalma

  • Ugatásgátló készülék
  • Állítható nyakörv
  • Gumisapka
  • Tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.