Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Természetes vulkáni kövek Dog Rocks

Egyedülálló és bevált termék a kiégett foltok eltávolítására a pázsiton (kutya vizelettől). Csak tegye a DOG ROCKS™ csomag tartalmát kedvence itatótáljába maximum 2 liter vízzel és a pázsit újra egészségesen ragyog. A DOG ROCKS™ megakadályozza új foltok kiégését a gyepen, de nem éleszti újra a kiégett területeket.

További információk ›

Raktáron 2 db
7 605 Ft 6 282 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1569
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Dog Rocks - přírodní vulkanické kameny
Természetes vulkáni…
7 605 Ft

Termék leírása

Hogyan működik a Dogrocks?

A Dog Rocks® egy paramágneses, vulkáni eredetű kőzet, amely Ausztráliában található, tehát természetes termék. Ezek a kőzetek képesek kiszűrni a vízből a különféle szennyeződéseket, mint például az ónt, ammóniát és a nitrátokat, amelyek a vizelettel ürülnek ki és fűvel érintkezve megégetik a gyökereit.

Amint egy kőzetet vízbe merítenek, a paramágnesesség mágneses teret hoz létre, amely változásokat okoz az ioncserében. Ennek eredményeként csökken a vízben található nitrátok mennyisége, így a kutya kevesebb nitrátot vesz fel a vízből és így kevesebb nitrát távozik a szervezetből az állat vizeletével.

A Dog Rocks hatás csökken, ha a kutyát főként vörös húsból álló táplálékkal etetik, vagy nagy mennyiségben fogyaszt különféle finomságokat a nap folyamán. Minél nagyobb mennyiségű fehérje kerül az étrendbe, amelyet az állat szervezet már nem használ fel, annál nagyobb mennyiségű nitrát hagyja el a szervezetet az állat vizeletével. A precíz napi adagolású, kiváló minőségű szárazeledelnél a kutyavizelet hatása kevésbé agresszív, így a Dog Rocks hatása is kifejezettebb.

A Dog Rocks használata nagyon egyszerű. Csak tegyen egy csomag Dog Rocks-t abba a vízbe, amelyből a kutyája iszik. A maximális hatékonyság garantálása érdekében javasolt a DogRocks-ot 2 havonta cserélni.

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek