Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Petoneer Breeze intelligens szagtalanító

A Petoneer Smart Odor Eliminator ideális megoldás az otthoni szagok, köztük a háziállatok által okozott szagok megszüntetésére. Ez az intelligens készülék nemcsak illatosítja otthonát, hanem alaposan megtisztítja a levegőt is, így biztosítva, hogy a belső tér mindig friss legyen. A 360°-os látószöge biztosítja, hogy egyetlen sarok sem marad fedetlenül. Nagyszerű eszköz minden olyan otthon számára, amely friss és tiszta, kellemetlen szagoktól mentes környezetet szeretne fenntartani.

További információk ›

4 hét
9 130 Ft 7 545 Ft Ár áfa nélkül

Érdeklődés az elérhetőségről

db
Termékkód: P55143
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Petoneer Smart Odor Eliminator ideális megoldás az otthoni szagok, köztük a háziállatok által okozott szagok megszüntetésére. Ez az intelligens készülék nemcsak illatosítja otthonát, hanem alaposan megtisztítja a levegőt is, így biztosítva, hogy a belső tér mindig friss legyen. A 360°-os látószöge biztosítja, hogy egyetlen sarok sem marad fedetlenül. Nagyszerű eszköz minden olyan otthon számára, amely friss és tiszta, kellemetlen szagoktól mentes környezetet szeretne fenntartani.

Jellemzők 

 • A Petoneer Smart szagtalanítót nyitott terekbe is alkalmasnak tervezték, hogy nagy helyiségekben is hatékonyan működjön.
 • Beépített akkumulátor: A készülék 2200 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral van felszerelve, amely Micro USB kábellel (tartozék) tölthető. Az akkumulátor akár 4 napig is bírja egy feltöltéssel.
 • 360°-os látószög: széles hatótávolságának köszönhetően egész helyiségeket képes lefedni, és hatékonyan távolítja el a szagokat minden sarkából.
 • Két állítható üzemmód: a készülék különböző üzemmódokat kínál, amelyek könnyen az Ön igényeihez igazíthatók.

Hosszú akkumulátor élettartam 

A Petoneer Smart szagtalanító készülék akkumulátorjelzővel rendelkezik, amely pirosan villog, ha az akkumulátort fel kell tölteni. Ebben az esetben azonban egyszerűen és gyorsan feltöltheti egy USB-kábel segítségével. A beépített 2200 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 4 napig is kitart anélkül, hogy feltöltésre szorulna.

Eltávolítja a szagokat és tisztítja a környezetet 

A Petoneer szagtalanító két fő funkciót egyesít: a szagtalanítást és a sterilizálást. Az aktív oxigén és a negatív ionok segítségével nemcsak a kellemetlen szagokat képes megszüntetni, hanem a környezetben lévő baktériumokat is elpusztítja. Az aktív oxigén lebontja és semlegesíti a szagmolekulákat, megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és frissen és tisztán tartja a levegőt. Az ózon ezután nemcsak a szagok eltávolításában segít, hanem a helyiségben áramló levegő sterilizálásában is.

Intelligens megoldások 

A Petoneer intelligens szagtalanító infravörös érzékelővel van felszerelve, amely érzékeli a háziállatok jelenlétét, és automatikusan elindítja a tisztítási folyamatot, amikor a háziállatok elhagyják a helyiséget. Ez az érzékeny érzékelő 360°-os látószöggel rendelkezik, és folyamatos működést biztosít a nap 24 órájában. A felhasználók kihasználhatják az időzítő beállításának előnyeit is, vagy kombinálhatják az időzítőt az infravörös érzékelővel.

Teljes leírás megjelenítése

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök 

 • Alkalmas nyílt terek számára
 • Az akkumulátor akár 4 napig is kitart egy feltöltéssel
 • Infravörös érzékelő érzékeli a háziállatok jelenlétét
 • 360°-os látószög
 • Két állítható üzemmód

Hátrányok 

 • Nincs

A csomag tartalma

 • Intelligens szagtalanító
 • Micro USB kábel 
 • Habmatrica
 • Fém matrica

Kapcsolódó termékek