Petkit Pura Dog kutya WC

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

A PETKIT PURA DOG kutya toalett ideális segédeszköz, ha kedvence a lakásban vizel. Nem kellesz többé a vizeletet takarítani a padlóról vagy az előszoba szőnyegét tisztítani.

 

23 340 Ft 19 286 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit Pura Dog kutya WC

A PETKIT PURA DOG kutya toalett ideális segédeszköz, ha kedvence a lakásban vizel. Nem kellesz többé a vizeletet takarítani a padlóról vagy az előszoba szőnyegét tisztítani.

 

 

A betét aktív szénmolekulából készült, mely képes akár 60X azonnal felszívni a vizeletet. Kifejezetten a PURA DOG számára készült. A betétet helyezheti a hálós panelre vagy az alsó tálcára.

A kutyatoalett tartós, ellenálló és egészségre nem káros anyagból készült. A Toalett segít rászoktatni a kutyát az egy helyre való vizelésre. A lyukacsos rács tökéletesen elvezeti a vizeletet a tartály alsó részébe. A beépített innovatív fogantyú lehetővé teszi a fedél felnyitását akár 1 ujjal is, ami megkönnyíti a betétek cseréjét.

 

A tisztítás rendkívül egyszerű! Elegendő felhajtani a hálós fedelet, majd kicserélni a betétet. Maga a hálós fedél is lecsatolható és könnyedén tisztítható.  

A betét méretei: 475 X 345 mm (A betét nem a csomag tartalma!!!)

A toalett méretei: 520 X 390 X 47 mm

 

A termék előnyei:

 • Szennyeződés vagy vizelet nem kerül a padlóra
 • Praktikus szilikon anyag a könnyű karbantartás érdekében

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Pura Dog WC

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Szennyeződés vagy vizelet nem kerül a padlóra
 • Praktikus szilikon anyag a könnyű karbantartás érdekében
 • Nincs

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

A csomag tartalma

 • Pura Dog WC

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.