Dogtra StarWalk Smart mozgásmonitor

Kedvezmény

A Dogtra StarWalk figyeli és kiértékeli a kutya egész napos tevékenységét . Nagyon alkalmas elhízott kutyák számára. Figyeli a kutya mozgását, elégetett kalóriát és a sötétben fényes medálként is szolgálhat.

Termékcsoport kiválasztása
  • Színek


Egyéb változatok:
Eredeti ár 53 865 Ft 30 915 Ft 25 550 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 07. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Dogtra StarWalk Smart mozgásmonitor

A Dogtra StarWalk figyeli és kiértékeli a kutya egész napos tevékenységét . Nagyon alkalmas elhízott kutyák számára. Figyeli a kutya mozgását, elégetett kalóriát és a sötétben fényes medálként is szolgálhat. A StarWalk alkalmazás segítségével áttekintést nyerhet a kutya aktivitásáról. Az alkalmazás kompatibilis Bluetooth 4.0 készülékekkel (Android 4.3 és újabb vagy iOS 7.0 és újabb.

A StarWalk párosító eszköz az okostelefon alkalmazással, mely nyomon követi a kutya tevékenységét. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a kutya nyakörvéhez, és szinkronizálja eszközét az alkalmazással Bluetooth-on keresztül. A StarWalk motiválja a kutyagazdit, hogy több időt töltsön házi kedvencével és figyelemmel kísérjék tevékenységüket. A beépített, látható LED villogása emlékezteti a gazdit pl. a gyógyszer beadására, az állatorvos meglátogatására vagy a betervezett sétára. A ragyogó Starlight megkönnyíti sétáltatást az esti órákban és növeli a kutya láthatóságát.

 

Mi mindent mér a StarWalk? 

  • lépésszám
  • elégetett kalória
  • aktivitás típusa
  • mikor van a kutya mozgásban
  • a megtett távolság
  • hőmérséklet

 

Tegye láthatóvá házi kedvencét StarWalk aktivitásmérővel

A Dogtra StarWalk aktivitásmérő használatával sötétben és az éjszakai órákban is tudni fogja négylábú kedvence pontos helyzetét. Csillag alakú fény (StarLight) figyelmezteti a fontos eseményekre és további StarLight csillagfény a kitűzött cél teljesítését jelzi. 

 

Energiaellátás

A Dogtra StarWalk újratölthető li-ion polimer elemre működik, melynek élettartama 4 nap. A töltéshez szükséges USB kábel a csomag tartalma. 

 

Vízállóság

A Dogtra StarWalk aktivitásmérő teljes mértékben vízhatlan készülék. Nem okoz gondot eső, hó vagy saras terep sem. Víz alá azonban nem meríthető.

 

Súlya és méretei

A Dogtra StarWalk aktivitásmérő miniatűr készülék, melynek méretei: 40,6 x 40,6 x 16 mm és a súlya mindössze 17 gramm. Így alkalmas kisebb kutyafajták és macskák részére is. 

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vízállóság vízhatlan

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.