Petkit Cozy intelligens fekhely hőszabályozóval

Hőszabályozó fekhely hangszigetelővel és légkondicionálóval? Ez a Petkit Cozy, intelligens technológia az egészséges alvásért és pihenésért. A hőmérséklet érzékelő méri a környezeti hőmérsékletet és az adatok alapján beállítja a fekhely hőmérsékletét. A funkciók okostelefonon keresztül is vezérelhetők és az alvásmonitornak köszönhetően figyelemmel követheti házi kedvence pihenését, mint korábban soha.


Egyéb változatok:
Petkit Cozy intelligens fekhely hőszabályozóval Petkit Cozy intelligens fekhely… Raktáron db 83 430 Ft BAZÁR - Petkit Cozy 2 intelligens fekhely hőszabályozóval BAZÁR - Petkit Cozy 2 intelligens fekhely… Raktáron 1 db 93 180 Ft
83 430 Ft 68 950 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit Cozy intelligens fekhely hőszabályozóval

Mennyire okozna örömet házi kedvencének olyan fekhely, mely igényei szerint változtatná a hőmérsékletét? A Petkit egy csúcstechnológiájú termékkel érkezett a piacra, mely a legkényelmesebb és legegészségesebb pihenést biztosítja négylábú barátjának. Új és az első a világon: próbálja ki a Petkit fekhelyet hőszabályozóval, mely lehetővé teszi a funkció vezérlését okostelefonon keresztül.

 

A Petkit Cozy legfőbb funkciói:

  • A hőmérséklet érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet
  • Hőmérsékletváltozáskor melegíti vagy hűti a levegőt
  • Automatikusan stabil hőmérséklet a fekhely belsejében
  • Mozgásérzékelő a pihenés időtartamának rögzítésére
  • Beállítási lehetőségek: automatikusan / okostelefonon keresztül
  • Macskáknak és kis kutyafajtáknak
  • Alvó üzemmód - az okostelefon alkalmazásában

A Petkit Cozy automatikusan felmelegíti vagy lehűti a levegőt a fekhely belsejében, a külső hőmérsékleti ingadozások alapján. A kellemetlen hideg vagy meleg nem zavarja meg többé házi kedvence alvását és pihenését.

Az egyedülálló hőszabályozó technológia az első a világon, mely biztosítja a maximális kényelmet házi kedvencének. Az összes funkciót automata üzemmódba állíthatja vagy vezérelheti mobiltelefonja segítségével. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a funkciók beállítását bárhonnan és bármikor.

 

A fekhely rendkívül érzékeny szenzor segítségével méri a környezeti hőmérsékletet, mely alapján felmelegíti vagy lehűti a levegőt. Így házi kedvence mindig optimális hőmérséklet mellett pihenhet.

 

 

A fekhelyet, automatikus üzemmódra állítva, teljesen felügyelet nélkül hagyhatja. Alkalmazás segítségével azonban távolról is vezérelheti a fekhely funkcióit, okostelefonján keresztül. Az alkalmazás rögzíti az adatokat az alvás idejéről és mennyiségéről.

 

 

Kényelmes, kör alakú pihenőhely, melyet a sokoldalúság és az egyszerű design jellemzi. Házi kedvencének kellemes menedéket és nyugalmat biztosít. A fekhely bélése rendkívül kényelmes, puha, speciális anyagból készült.

 

 

Fekhely hőszabályozóval kutyáknak és macskáknak: ez a jövő!

Aktiválja az infravörös érzékelőt és pontosan tudni fogja, hogy mikor pihen kedvence a fekhelyen. A fekhely rendkívül érzékeny szenzor segítségével méri a környezeti hőmérsékletet, mely alapján felmelegíti vagy lehűti a levegőt. A légkondicionált fekhely további előnye, hogy csillapítja a környezeti zajokat.

 

 

 

Ha ez nem lenne elég, csatlakoztassa a fekhelyet mobilalkalmazáson keresztül okostelefonjához. Így pontosan tudni fogja, mikor és mennyi ideig pihent házi kedvence. Az adatokat az úgynevezett "alvó naptárban" kerülnek rögzítésre.

Az alkalmazáson belül aktiválhatja az ajánlott hőmérséklet funkciót is, mely segítséget nyújt az optimális hőmérséklet beállításában. Távolról is szabályozhatja a fekhely hőmérsékletét.

Miben segítenek a smart termékek?

  • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
  • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
  • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.