Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Itatókutak Petoneer Fresco Ultra

Megbízható szökőkutat keres, amely friss vízzel látja el kedvencét? Próbálja ki a Petoneer Fresco Ultra szökőkutat! Ez a 2 literes kapacitású szökőkút a tartályban található vízmennyiség-jelzővel van felszerelve. Ráadásul támogatja a kommunikációt mobilalkalmazással, hangalapú asszisztensekkel és Wi-Fi-vel. A Petoneer Fresco Ultra háromlépcsős szűréssel és UV-sterilizálással rendelkezik, ami garantálja a víz tisztaságát.

További információk ›

2 měsíce
28 490 Ft 23 545 Ft Ár áfa nélkül

Érdeklődés az elérhetőségről

db
Termékkód: P54882
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Megbízható szökőkutat keres, amely friss vízzel látja el kedvencét? Próbálja ki a Petoneer Fresco Ultra szökőkutat! Ez a 2 literes kapacitású szökőkút a tartályban található vízmennyiség-jelzővel van felszerelve. Ráadásul támogatja a kommunikációt mobilalkalmazással, hangalapú asszisztensekkel és Wi-Fi-vel. A Petoneer Fresco Ultra háromlépcsős szűréssel és UV-sterilizálással rendelkezik, ami garantálja a víz tisztaságát.

Petoneer Fresco Ultra

Háromfázisú szűrés biztosítja a baktériumok 99,7%-os eltávolítását

A Petoneer Fresco Ultra háromfázisú rendszerének köszönhetően tökéletes szűrést biztosít. Az első fázisban a vizet egy speciális PP pamutháló szűri, amely a nagyobb részecskéket felfogja. A második fázisban a víz egy aktív szénszűrőn halad át, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a szagokat. A harmadik fázisban egy ioncserélő gyanta szűrő található, amely tovább javítja a víz minőségét. A szökőkút emellett UV-sterilizálással is fel van szerelve, amely 99,7%-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat és a kórokozókat. Kedvence mindig friss vízhez juthat!

És mit tehet? 

 • Kommunikál mobilalkalmazással, hangalapú asszisztensekkel és Wi-Fi-vel
 • Háromlépcsős szűrőrendszerrel és UV sterilizálással van felszerelve
 • A tál dőlése természetes 7°-os szögben van.
 • Csendes futás
 • Megöli a baktériumok 99,7%-át
 • A Petoneer Fresco Ultra vízmennyiség-jelzővel van felszerelve

Vezérlés a TUYA intelligens alkalmazáson keresztül

A Petoneer Fresco Ultra kompatibilis a TUYA platformmal és a TuyaSmart alkalmazással. Állítható működési és áramlási módok is rendelkezésre állnak. Az átlátszó kijelzőnek köszönhetően mindig láthatja a szökőkútban lévő víz mennyiségét, így nem fog tudta nélkül kifogyni a víz a tartályból.

 Petoneer Fresco Ultra

Vízszint és szűrő állapota

Hosszú használat esetén a szökőkút szűrőjének hatékonysága fokozatosan csökken, ami a vízminőség romlásához vezethet. Ennek elkerülése érdekében a Fresco Ultra szökőkút intelligens algoritmussal van felszerelve, amely figyeli a szűrő élettartamát és a motor futási idejét. Ez az algoritmus automatikusan értesítést küld a mobiltelefonjára, ha a szűrőt ki kell cserélni.

Ezenkívül vizuálisan is figyelmeztet a szűrőcsere szükségességére a szökőkút LED-lámpáinak színváltásával. Ezeknek a fényjelzőknek köszönhetően könnyen megtudhatja a szűrő állapotát és a vízszintet, akár telefon használata nélkül is. Az automatikus figyelmeztetések és a vizuális jelzések ezen kombinációja biztosítja, hogy a szökőkút karbantartása egyszerű és problémamentes legyen, és Ön biztos lehet benne, hogy kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül.

 

Nem kell félni a korróziótól

A Fresco Ultra szökőkút korrózióálló ezüstözött szondákkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a vízben lévő TDS (összes oldott szilárd anyag) pontos mérését. Minél alacsonyabb a TDS-érték, annál alacsonyabb a víz összesített szilárdanyag-tartalma, ami a vízminőség általános mutatója. Ezekkel a szondákkal biztos lehet benne, hogy kedvence vize mindig tiszta és biztonságos, a szondák korróziójának kockázata nélkül.

Csendes futás

A szökőkutat úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a zaj. A rezgő egyenáramú motor egyedi szilikonbetéttel van ellátva, amely hatékonyan csökkenti a zajt a minimumra. Ez azt jelenti, hogy nyugodt otthonát zavaró tényezők és a folyó víz állandó háttérzúgása nélkül élvezheti. A Fresco Ultra így kényelmet biztosít Önnek és kedvencének is, aki zavartalanul ihat friss vizet.

Méret: 21 x 20 x 18 cm

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Itatókutak Macskáknak Kiskutyáknak Közepes testű kutyafajtáknak Petoneer

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Szín Fehér
Vízmennyiség 2 liter
Tápellátás Hálózati adapter
Kapacita vody 2l
Típus Csak a hálózatra csatlakoztatva működi

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök 

 • Nagy kapacitás 2 liter 
 • UV sterilizálás 
 • TDS-mérés és korróziógátló szondák 
 • Kommunikál Wi-fivel, applikációval vagy hangalapú asszisztensekkel vezérelhető 
 • A szökőkút csendes működése 
 • Háromfokozatú szűrő 
 • Megszünteti a baktériumok 99,7%-át 

Hátrányok 

 • Nem 

A csomag tartalma 

 • Szökőkút 
 • Szűrő (két darab)
 • Töltő adapter 
 • USB kábel 

Kapcsolódó termékek