Petkit Pura Cat macska toalett

Kedvezmény

A Petkit Pura Cat egy ötletes macska WC, mely teljes mértékben biztosítja házi kedvence higiéniáját. Képzelje el a toalettet, mely mindig illatos és meggátolja a kellemetlen szagok terjedését. Pontosan ez az az új Petkit Pura Cat. Ez az intelligens macska WC egy beépített infravörös hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely érzékeli, amikor a macska belép a WC-be és amint a macska távozik, eltávolítja a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy.

Eredeti ár 58 220 Ft 51 275 Ft 42 375 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit Pura Cat macska toalett

A Pura Cat egy modern designos macska toalett a csúcstechnológiájú Petkit gyártótól, aki leginkább a SmartPet termékekre összpontosít. Az ötletes macska WC, mely teljes mértékben biztosítja házi kedvence higiéniáját. Képzelje el a toalettet, mely mindig illatos és meggátolja a kellemetlen szagok terjedését. Pontosan ez az az új Petkit Pura Cat. Ez az intelligens macska WC egy beépített infravörös hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely érzékeli, amikor a macska belép a WC-be és amint a macska távozik, eltávolítja a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy. A Petkit Pura Cat macska toalett tartós és magas szilárdságú polisztirolból készült. Kiválóan megfelel az összes macskafajta számára.

 

 

A Petkit Pura Cat fel egy speciális, szitával ellátott felület-platformmal lett felszerelve, mely elősegíti az alom eltávolítását a macska mancsairól és megakadályozza az alom nem kívánt széthordását a lakásban. A platform könnyedén eltávolítható az alom tisztításakor, vagy teljesen leszerelhető az egész WC tisztításakor.

 

 

Két intelligens üzemmód

A nagyobb védelem és a friss levegő fenntartása érdekében két különféle üzemmóddal rendelkezik:

- Pura automatikusan eltávolítja a kellemetlen szagokat, amikor a háziállatok belépnek az érzékelő zónába és közvetlenül a forrásnál oldják meg a problémát.

- Szakaszos üzemmódban a Pura automatikusan hat óránként aktiválódik és fenntartja a friss levegőt.

 

Egyedülálló illatfelszabadító technológia

A Pura Air intelligensen azonosítja a környezeti feltételeket, aktívan működik az aktuális módban és negatív ionokkal dolgozik együtt a por csökkentése, a kellemetlen szagok eltávolítása és a friss levegő felszabadítása érdekében.

 

 

A magas polimertartalmú (körülbelül 20 tiszta növénykivonatból) speciális légfrissítő, biztonságos és nem mérgező. Eltávolítja a szagokat, valamint lebontja a szagmolekulákat, például nitrogént, hidrogén-szulfidot stb. Ezenkívül felgyorsítja a szaghoz kapcsolódó mikroorganizmusok lebontásának folyamatát és megakadályozza a baktériumok szaporodását. Megközelítőleg 3 hónapig tart ki.

 

Negatív ionok távolítják el a baktériumokat

A PURA AIR-ben található negatív iongenerátor, negatív ionokat szabadíthat fel, hogy deaktiválja a vírusokat. A negatív ionok szintén elősegítik a por és a finomabb hamu felszívódását, csökkentik a baktériumok és por jelenlétét.

 

 

 

100%-os érzékelés az infravörös hőérzékelőnek köszönhetően

A design koncepció a rovaroktól származik. A PURA AIR infravörös hőrendszerrel lett felszerelve, mely automatikusan érzékeli az állat jelenlétét. Mindez érzékenyebbé és pontosabbá teszi a PURA AIR macska toalettet.

 

 

 • Méretei: 37,5 cm x 50,7 cm x 35 cm 
 • Elem élettartama: akár 4 hónap
 • Szűrő cseréje: 3 havonta 
 • Alacsony energiaszint és a szűrő cseréjének jelzése

 

A termékkínálatunkban található kutya és macskatoalettekre, higiéniai okokból, nem érvényes a 30 napos próbaidő!!!

A termék előnyei A termék hátrányai
 • A macska alom hatékony higiéniája
 • Praktikus doboz és szageltávolító
 • Higiénia aktiválás infravörös hőmérséklet-érzékelőn keresztül
 • Minden korosztály számára alkalmas
 • Nincs

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky

A csomag tartalma

 • 1x Petkit macska WC
 • 1x Petkit Pura Air légfrissítő
 • 1x  Petkit lapát

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.