Kamera pro psy EYENIMAL PETCAM
Kamera pro psy EYENIMAL PETCAMKamera pro psy EYENIMAL PETCAMKamera pro psy EYENIMAL PETCAM

Eyenimal Pet Cam macska és kutyakamera

-20% a NUM20 kóddal

A 640 x 480 pixeles képfelbontásnak köszönhetően, a kamera segítségével bármikor ellenőrizheti hogyan töltötte napját házi kedvence az Ön távollétében. A kamera használatával akár 2,5 órányi videót készíthet, hanggal. A készülék vízálló és 4 GB memóriával rendelkezik. A kezelése és beállítása nagyon egyszerű.

33 315 Ft 27 535 Ft ÁFA nélkül
Úton 7 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Eyenimal Pet Cam macska és kutyakamera

A 640 x 480 pixeles képfelbontásnak köszönhetően, a kamera segítségével bármikor ellenőrizheti hogyan töltötte napját házi kedvence az Ön távollétében. A kamera használatával akár 2,5 órányi videót készíthet, hanggal. A készülék vízálló és 4 GB memóriával rendelkezik. A kezelése és beállítása nagyon egyszerű.

 

 

Képminőség, memória, hang - mindez egy ékszerben!

A miniatűr kamera (60 x 45 x 15 mm) súlya mindössze 32 gramm, mely ékszerként díszíti négylábú kedvence nyakát és emellett rögzíti élményeit. A felejthetetlen pillanatokat USB kábel segítségével feltöltheti számítógépére. A memória kapacitása 4 GB, mely elegendő helyet biztosít a felvétel számra. 

 

Már régóta kíváncsi, hogyan tölti a hétköznapjait házi kedvence, az Ön távollétében. Az EYENIMAL kamera segítségével áttekintést nyerhet szinte mindenről. Mindezt négylábú kedvence szemszögéből. Másodpercenként 29 kép rögzítésére képes a kamera és integrált mikrofonnal lett ellátva. Enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik.

 

 

A kamera elnyerte a Global Pet Expo rangos fődíjat 2011-ben - Orlando, Florida és USA kiállításán.

 

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.