BAZÁR - Tractive GPS XL nyomkövető kutyáknak

Bazár

Speciális nyomkövető nyakörv nagytestű kutyafajták számára. Méretes akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 6 hét - hálózati lefedettségtől és a használat számától függően. A Tractive GPS XL kiváló minőségű, osztrák gyártású egyedülálló eszköz, mely jelenleg a legkiválóbb GSM jelekkel működő GPS készülék.

Termékcsoport kiválasztása
 • A termék állapota

30 680 Ft 25 355 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

BAZÁR - Tractive GPS XL nyomkövető kutyáknak

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

POPIS PRODUKTU:

A Tractive® XL GPS Pet Tracking segítségével bárhol és bármikor nyomon követheti kutyáját. Méretes akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 6 hét - hálózati lefedettségtől és a használat számától függően. Lokalizálhatja kutyáját internetes böngészőn keresztül vagy költségmentes alkalmazás használatával - Tractive GPS app Android vagy iOS részére itt. Az adatátviteli hálózathoz való csatlakozás havi díja 3,75 €. Mindez a nyakörvön elhelyezett GPS lokátornak és a beépített SIM-kártyának köszönhetően (nem kell külön megvásárolnia). A GPS alkalmazáshoz egyszerre több kutyát is csatlakoztathat.

 

 

A Tractive GPS XL nyomkövető nyakörv előnyei?

 • LIVE követés
  Kutyája vagy macskája valós idejű helyzetének, egyszerű és gyors kimutatása. A Tractive® LIVE Tracking program használatával figyelemmel kísérheti kedvence pontos helyzetét a térképen és minden lépését. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem lehetséges a kutya vagy macska pontos helyzetének kimutatása, a térkép az utolsó ismert helyszínt jelöli, ahol négylábú kedvence tartózkodott.

 • Biztonsági zóna
  Attól fél, hogy kutyusa megszökik és ezért folyamatosan figyelnie kell rá? Néhány egyszerű lépésben létre hozhatja a biztonsági zónát - virtuális kerítés - és amint elhagyja a kijelölt területet, azonnal értesítés érkezik okostelefonjára.

 • 24 órás előzmények
  A Tractive® GPS alkalmazás segítségével megtekintheti házi kedvence útvonalát 24 órás előzményekkel.

 • Akkumulátor jelző
  Az akkumulátor lemerültségére az alkalmazás időben figyelmeztet. Méretes akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 6 hét - hálózati lefedettségtől és a használat számától függően.

 

 

Biztonsági zóna bemutatása.

Valós idejű követés.

 

GSM aktiválás


A GPS Tracker és a mobil eszköz közötti kapcsolat éves díjszabása az alkalmazásban választható ki (PC, Android vagy iOS). Amennyiben nem tervez sokat utazni, bőven elegendő az alap díjcsomag 1 országon belül (Basic díjcsomag - 3,75 € havonta). Azonban ha szeret utazni és más országot is meglátogatna, ajánljuk a Premium csomag előfizetését (4,16 € havonta). A kibővített tarifákon belül más, továbbfejlesztett alkalmazások funkcióit is használhatja.
Ezek a költségek szükségesek a 24 órás, problémamentes szolgáltatás biztosításához a GSM hálózaton belül. A szolgáltatások működtetésével járó legtöbb költséget a termék gyártója viseli. Kiváló, hogy nem szokásos szerződésről van szó telefonszolgáltatóval, így nincs semmilyen aktiválási díj, SMS díj, adatátviteli díj vagy további rejtett költség. A szolgáltatás bármikor leállítható vagy újraindítható, továbbá módosítható a kiválasztott tarifa. A tarifa Care biztosítást tartalmaz (veszteség vagy lopás esetén).

 

 

Az alap és a prémium díjcsomagok közötti különbségre vonatkozó táblázat.

Teljes méretű kép megtekintése

* A tarifa 1 vagy 2 évre rendelhető meg

A Tractive GPS XL Pet nyomkövető legfőbb tulajdonságai

 • Beépített SIM kártya és GPS modul
 • Pontos GPS bemérés azonnali válasszal
 • Útvonal előzmények és az utolsó ismert pozíció megjelölése
 • Valós idejű mozgáskövetés
 • Biztonságos zóna - virtuális kerítés azonnali figyelmeztetéssel
 • A GSM szolgáltatás havi díja 3,75 € -tól - további díjak és szerződések nélkül
 • Távolságmérés (kutyagazda és kutya között)
 • Támogatott eszközök: iOS 7.0 és újabb verziók, Android 4.03 verziótól
 • Vízálló kivitelezés 1 m-ig (IPX7)
 • Fix csattal 46 mm szélességig és 6 mm vastagságig
 • Az akkumulátor élettartama 6 hét
 • Teljes töltési idő 2 óra
 • Méretei: 80 mm x 49 mm x 29 mm
 • Súly: 140 g
 • Ajánlott 4,5 kg-nál nagyobb súlyú állatok részére

 

 

 

Megtalálhatja házi kedvencét több mint 80 országban

Nem kell aggódnia többé, hogy elveszíti négylábú kedvencét külföldön. A Tractive® GPS Pet nyomkövető segítségével akár 80 országban is megtalálhatja kutyáját vagy macskáját. A készülék mobiltelefon-infrastruktúrát használ a Tractive alkalmazással való kommunikációhoz. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a Tractive cég számos telefonszolgáltatóval kötött szerződést az alábbi országokban.

Támogatott országok:
Albánia, Argentína, Örményország, Ausztrália Azerbajdzsán, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Bulgária, Fehéroroszország, Chile, Horvátország, Costa Rica, Montenegró, Csehország, Kína, Dominikai Köztársaság, Dánia, Egyiptom, Ecuador, Salvador, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Grúzia, Guatemala, Hongkong, India, Indonézia, Írország, Izland, Izrael, Olaszország, Dél-Afrika, Kambodzsa, Kanada, Katar, Kolumbia, Kongó, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Macedónia, Malajzia, Málta, Magyarország, Mexikó, Moldova, Nicaragua, Nigéria, Hollandia, Norvégia, Új-Zéland, Németország, Panama, Paraguay, Peru, Lengyelország, Portugália, Puerto Rico, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, Seychelle, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Államok, Szerbia, Srí Lanka, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tádzsikisztán, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Nagy-Britannia.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 142 g
Vevőkészülék méretei 80 x 49 x 29 mm
Kutyák száma 1
Hatótávolság jelerősség szerint
Funkciók GPS + biztonsági zóna + fényjelzés
Navigációs rendszer GSM
Megjelenítés térképes
Vízállóság vízhatlan
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 5 nap
Tápellátás újratölthető
Tápellátás Tölthető

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.