Odpuzovač psů Eyenimal
Odpuzovač psů Eyenimal

Eyenimal kutya riasztó

Az Eyenimal kutyariasztó ultrahangos zsebkészülék LED-es világítással, amely elriasztja a kutyákat. A biztonságos technológia rövid hullámhosszú hangot sugároz, mely az emberi fül számára nem hallható, ellenben a kutyákat rendkívül bosszantja. Mivel a jelforrást a zsebében hordja, minden kutya 16 m távol marad Öntől.

9 670 Ft 7 990 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Eyenimal kutya riasztó

Az Eyenimal kutyariasztó ultrahangos zsebkészülék LED-es világítással, amely elriasztja a kutyákat. A biztonságos technológia rövid hullámhosszú hangot sugároz, mely az emberi fül számára nem hallható, ellenben a kutyákat rendkívül bosszantja. Mivel a jelforrást a zsebében hordja, minden kutya 16 m távol marad Öntől. Irányítsa a riasztót a kutyára és nyomja meg a gombot. A riasztó kezelése nagyon egyszerű, az összes funkció külön gombbal rendelkezik.

 

 

Diszkrét támogatás, biztonságos nevelés

Átélt már kutyatámadást vagy otthona közelében találkozhat agresszív kutyával? A kutyáktól való félelem jelentős pszichológiai terhet jelenthet, mivel bárhol találkozhat kutyával.

 

 


A készülékbe épített nagy fényerejű LED egyben zseblámpaként is szolgál. A kutya riasztó hatótávolsága 16m.

 

Paraméterek

Súlya: 107 g (elemmel együtt) Méretei: 106,5 x 63,8 x 30,60 mm
Tápegység: 6LR61 alkáli 9V elem (nem a csomag tartalma).

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Elkerülheti a vészhelyzeteket és csökkenti a kutyák által okozott stresszt
 • Diszkrét, köszönhetően az ultrahang technológiának
 • Zsebméretek
 • A kutyák nem megfelelő viselkedésének korrekciójaként is használható
 • LED az elemlámpa funkció
 • Riasztás
 • Nincs

Miben segítenek a riasztók?

 • Megakadályozza a kutya nem kívánt viselkedését
 • Visszatartja az idegen kutyákat az Ön területétől és házától
 • Az integrált riasztó jelzi, hogy Ön veszélyben van
 • Más nemkívánatos állatokkal szemben is működik
 • Használható beltéri környezetben is
 • Bebiztosítja azt a területet, ahol nem szeretné, hogy kedvence mozogjon
 • Békésen, különféle balesetektől való félelem nélkül, bármikor elmehet otthonról

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Funkció - korrekció ultrahang

A csomag tartalma

 • 1 x kutya riasztó

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.