Petwant PWS-102 itatókút kutyáknak és macskáknak

A Petwant PWS-102 macska itatókút rozsdamentes acélból készült és négy-rétegű szűrőrendszerrel lett ellátva, amely mindig friss és tiszta vizet biztosít. Az itatókút 2 literes víz-kapacitással segít fenntartani házi kedvencei megfelelő mennyiségű folyadékfelvételét.

22 640 Ft 18 709 Ft ÁFA nélkül
Úton 20 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petwant PWS-102 itatókút kutyáknak és macskáknak

A Petwant PWS-102 macska itatókút rozsdamentes acélból készült és négy-rétegű szűrőrendszerrel lett ellátva, amely mindig friss és tiszta vizet biztosít. Az itatókút 2 literes víz-kapacitással segít fenntartani házi kedvencei megfelelő mennyiségű folyadékfelvételét. Az itatókút nagyon csendesen működik és mindig friss és tiszta vizet kínál kedvencének. A termék előnye a beépített szűrőrendszer, amely megakadályozza, hogy részecskék, például haj vagy ételmaradványok kerüljenek a szivattyúba és egyúttal eltávolítja a vízből a nem kívánt szagokat.

Méretek: 24 x 9,5 cm, súly: 1,7 kg

 

A termék előnyei A termék hátrányai
  • Térfogat 2 l
  • Kiszűri a szőrszálakat és ételmaradványokat
  • A szénszűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • A habszűrő kiszűri a legkisebb szennyeződéseket
  • Cicák és kistestű kutyák számára
  • Növeli a folyadékfelvételt
  • Egyszerűen csatlakoztatható és karbantartható

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

A csomag tartalma

  • Petwant PWS-102 itatókút
  • Töltő adapter
  • Útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.