Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Menforsan természetes kondicionáló a szőrzet puhítására, 300 ml

Hosszabb és rövid szőrű állatoknál is célszerű a sampon használata után ezt a Menforsan kondicionálót használni, amely puhítja a szőrt, táplálja és megkönnyíti a fésülést.

További információk ›

Raktáron 10 db
4 780 Ft 3 947 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P2656
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Hosszabb és rövid szőrű állatoknál is célszerű a sampon használata után ezt a Menforsan kondicionálót használni, amely puhítja a szőrt, táplálja és megkönnyíti a fésülést. Amellett, hogy eltávolítja a szőrzet statikus feszültségét, "lezárja" a szőrt is, ezáltal jobban védi a különféle külső káros környezeti hatásoktól. A természetes kondicionáló minden macska- és kutyafajta számára alkalmas. A kiegyensúlyozott pH alkalmassá teszi gyakori és rendszeres használatra.

Használata: Vigye fel a szükséges mennyiségű kondicionálót a nedves szőrre és masszírozza be. Kis idő után alaposan öblítse le.

Mennyiség: 300 ml

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Kozmetika Szőrápolás Kondicionáló

Teljes leírás megjelenítése

Kutya kozmetikumok?

Miben segíthetnek a kozmetikumok?

  • Használatukkal elkerülhetők bizonyos sérülések kialakulása, melyek fájdalmat vagy kényelmetlenséget okozhatnak kedvenceinknek (bőr ekcéma, romlott fogak, szem- és fülproblémák, kezeletlen karmok).
  • Speciális termékek széles választéka az Ön igényeinek megfelelően, tekintettel a kutya fajtájára, korára, egészségi állapotára.
  • Minden helyzetben gondoskodni fog az egészségükről és szépségükről, ideértve az évszakok változását is.
  • Frissességet és kényelem érzetet ad kedvencének.
  • Biztosítja a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, természetes kivonatokat.

Kapcsolódó termékek