Patpet T600 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T600 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adókészülék LCD kijelzővel lett ellátva és minden funkciónak külön gombja van. A készülék alkalmas az összes kutyafajta számára 5 - 60 kg között.

 

 

 

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

34 015 Ft 28 109 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T600 elektromos kiképző nyakörv

Az újratölthető és cseppálló Patpet T600 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az LCD kijelzővel ellátott adókészüléken minden funkciónak külön gombja van. Az összes kutyafajta képzésére alkalmas 5 kg és 60 kg között. Az adó- és vevőkészülék esőálló és hóálló, azonban vízbe nem meríthető. Az újratölthető készülék készenléti üzemmódban akár 90 napig is kibírja, feltöltés nélkül. 

 

   

              

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T600 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet T600 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T600 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 250mAh. Az újratöltés ideje megközelítőleg 3 óra. A készülék a csomagban elhelyezett mikro USB kábel segítségével újratölthető. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T600 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között vagy képezheti egyszerre a 2 kutyát.

 

Kijelző

A Patpet T600 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T600 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX6 és az adókészülék IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 26 és 65 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 6 cm, magassága 13 cm (antennával együtt), a mélysége 3 cm és a súlya 57 gramm. A vevőkészülék szélessége 3 cm, magassága 7 cm, a mélysége 5 cm és a súlya 89 gramm. 

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • egyszerű és gyors párosítás
 • egyszerre 2 kutya képezhető
 • újratölthető adó és vevő
 • minden funkciónak külön gombja van
 • megvilágított LCD kijelző
 • állítható hangjelzés, impulzus és rezgés
 • esőálló készülék
 • 600 méteres hatótávolság
 • készenléti üzemmód akár 90 nap
 • A nyakörv nem meríthető vízbe

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 600 m
Impulzus ereje 16
Rezgés ereje 8
Hengjelzés ereje 3
Nyakörv hossza 26 - 65 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3 x 7 x 5 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 6 x 13 x 3 cm
Vevőkészülék súlya 89 g
Adókészülék súlya 57 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Kutyák száma 1 - 2 kutya részére

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Vevőkészülék
 • Nejlon nyakörv
 • Micro USB kábel
 • Nyakba akasztható kulcstartó
 • Hosszú és rövid elektróda
 • Tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.