Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet 628

A Patpet 628 kiképző nyakörv hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik. Innovatív kiképző eszköz, amely ideális a 3 kg-os kistestű kutyák hatékony képzéséhez és oktatásához. A vevő kicsi, könnyű és cseppálló, hatótávolsága 600 m és 2 kutya kiképzésére is használható. A négyzet alakú adó kijelzővel és biztonsági billentyű zárral lett felszerelve.

További információk ›

10 nap
30 990 Ft 25 609 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53995
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet 628 modern kiképző nyakörv hang, rezgés és impulzus funkciókkal, mellyel akár 2 kutya is képezhető 600 m távolságból. A nyakörv kiváló minőségű anyagokból készült, melyek kényelmesek a kutyának. A vevő kis méreteinek és az állítható nyakörvnek köszönhetően megfelel már a 3 kg-os kutyák számára is. A kutya hangjelzéssel, 8 fokozatú rezgéssel és 32 erősségű impulzus korrekcióval figyelmeztethető. A Patpet 628 cseppálló vevővel és jeladóval lett felszerelve, amely a mellékelt USB kábellel egyidejűleg tölthető. A négyzet alakú zsebméretű adó kijelzője biztonsági zárral rendelkezik, amely megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását.

 

                       

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 628 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és hangjelzés + rezgés együttesen. A rezgések ereje 8 szinten, az impulzusok ereje 32 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 628 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez.

 

 

Energiaellátás

A Patpet 628 vevő- és adókészülékének akkumulátora újratölthető, a csomagban található USB kábellel. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2-3 óra. Készenléti állapotban a vevő akár 11 napig, az adó 30 napig is bírja, használattól függően.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 628 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 628 kisméretű, háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, könnyen elérhető gombokkal. A kijelzőn látható a korrekció erőssége, az akkumulátor állapota és a kiválasztott kutya jelzője.

 

Vízállóság

A Patpet 628 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 és az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20 és 53 cm között állítható.

 

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10,5 cm (antennával), mélysége 2,8 cm és a súlya 60 gramm. A vevő szélessége 3 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 79 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Billentyű zár
 • Alacsony energiaszint jelző
 • 2 kutya kiképzéséhez
 • Hang, vibráció és impulzus funkciók
 • Az adó és a vevő kis méretei
 • Rövid és hosszú érintkezési pontok
 • Kettős töltő

 

A termék hátrányai:

 • Saját nyakörv használata nem lehetséges
 • Nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Tesztlámpa
 • Kettős USB töltőkábel
 • Rövid és hosszú érintkezési pontok
 • Rövid és hosszú szilikon hosszabbítók
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint A legkisebb testű kutyáknak Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 600 m
méret Legkisebb kutyáknak, Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 20 - 53 cm
Vevőkészülék élettartama 11 nap
Adókészülék élettartama 30 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 1
Rezgés szint 8
Impulzus szint 32
Adókészülék súlya 79 g
Vevőkészülék súlya 40 g
Adókészülék méretei 5 x 10,5 x 2,8 cm
Vevőkészülék méretei 3 x 5,5 x 2,8 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Kapcsolódó termékek