Nano Protech - elektronika védelme nedvességgel szemben

A NANOPROTECH Electric az összes elektromos rendszert megvédi az oxidációtól, nedvességtől, rövidzárlattól. A nanotechnológia fejlődésének köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatják a készülék élettartamát, így megtakaríthatja a karbantartási, szervizelési és javítási költségeket. Emellett képes eltávolítani a nedvességet a vízzel megrongálódott készülékekből, megújítja működésüket és védelmet nyújt további korrózióval szemeben.

5 470 Ft 4 517 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 4 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 07. 06. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Nano Protech - elektronika védelme nedvességgel szemben

A NANOPROTECH Electric spray nanorészecskéket tartalmaz, melyek áthatolhatatlan szigetelőréteget képeznek az elektromos részek felületén. Megakadályozza a nedvesség behatolását és megelőzi az oxidációt. Ezenkívül szigeteli a vezetőket és megakadályozzák a rövidzárlatot. A nanorészecskék áthatolhatnak a már meglévő korróziós rétegen is és így megkönnyíti a korróziós réteg eltávolítását. Alkalmas minden fém felületre, alacsony és magas feszültségű érintkezőkre.

Védelem a rövidzárlattal szemben

Az elektromos alkatrészeket vékony rétegű nanorészecskék szigetelik és védik a nedvességgel szemben. Ha a készülékbe víz hatol, nem következik be rövidzárlat. Ezenkívül védeni fogja további oxidációtól és nagyban növeli a biztonságos használatot, különösen nedves környezetben. Elkerülheti az elektromos áram által okozott sérüléseket.

 

Védelem oxidációval szemben

A nedvesség okozta oxidációnak köszönhetően az elektromos készülékek élettartama jelentően csökken. A NANOPROTECH Electric azonban megakadályozza ezt. Korrózió által károsodott felületekre is alkalmazható, mivel hatékonyan eltávolítja az oxidációt.

  

Elsősegély a nedves elektronikához

A NANOPROTECH Electic képes helyreállítani a sérült készülékek működését. Ha hasonló helyzetbe kerülne, a lehető leghamarabb szét kell szedni a készüléket és NANOPROTECH Electric spray-el lefújni a sérült részt. A nanorészecskék 15 percen belül kitaszítják a nedvességet és védőréteget hoznak létre a felületen. Ennek köszönhetően az készülék továbbra is működni fog, mint korábban és védve lesz az oxidációval szemben.

  

Visszaállítja az érintkezést

A régebbi készülékek esetében gyakran megszakad a kapcsolat az egyes alkatrészek között, oxidáció vagy nedvesség miatt. A NANOPROTECH Electric használatával a nanorészecskék feloldják az oxidált érintkezési pontokat, melynek köszönhetően meghosszabbítják a készülék élettartamát.

 

Agresszív környezetben is védelmet nyújt

Az elektromos készülékeket különösen károsítja pl. a sós víz, klóros víz vagy a savas eső (tengerparton, medencék közelében vagy téli hónapokban). A NANOPROTECH Electric kiszorítja a vizet. Tartósan véd a behatoló nedvesség ellen. Oldja az oxidált érintkezési pontokat és tartósan védi azokat rozsda és korrózió ellen.

 

Műszaki adatok:

  • Szigetelés és korrózió elleni védelem
  • Ellenáll a hőmérsékletnek -80 °C és +160 °C között
  • Megközelítőleg 1 évig hat
  • Felhasználási mennyiség: kb 40 ml 1 m2-re
  • Tartalom: 150 ml

A tartozékok és kiegészítők legszélesebb választéka

  • Csak nálunk találja a tartozékok és kiegészítők legszélesebb választékát az elektronikus nyakörvekhez, láthatatlan kerítésekhez, ugatásgátlókhoz, kutya- és macska ajtókhoz, itatókutakhoz és okos eszközökhöz.

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.