Külső vezérlés - one touch
Külső vezérlés - one touch

Külső vezérlés - one touch

Külső Dogtrace vezérlés 610, 1010, 1610 és 510 mini, 910 mini, 1510 mini adókhoz.

17 765 Ft 14 679 Ft ÁFA nélkül
1 hét
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 16. 02. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Külső vezérlés - one touch

A külső vezérlés nagyon hasznos kiegészítője az adóknak, egy gyors gombnyomással aktiválható a kiválasztott korrekciós impulzus a vevőn. Az aktiváló gomb a 140 cm hosszú kábel végén található, ami csatlakozik az adóhoz. Az ezzel a kiegészítővel felszerelt modellek különösen alkalmasak professzionális képzésre és vadászkutya edzésére, de használhatók például futáshoz, kerékpározáshoz vagy lovagláshoz is. A vevőben csak a stimulációs impulzus funkció aktiválható külső vezérléssel (egy érintéssel), egyéb funkciók az adón lévő gomb megnyomásával. A vezérlés nem használható az alap d-control és d-control mini modellekkel, mivel nem alkalmasak a kábel csatlakoztatására.

Miben segít a nyakörv
A csomag tartalma

  • Külső vezérlés - one touch

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.