Spojky anténního drátu + smršťovací bužírky

Antennadrót összekötő + zsugorodó csövek

Antennadrót összekötő + zsugorodó csövek az elektromos kerítés vezetékeinek csatlakoztatásához.

1 125 Ft 930 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Antennadrót összekötő + zsugorodó csövek

Hogyan kell csatlakoztatni a vezetéket

Amennyiben a vezeték nem a földfelszín alatt fut, nincs szükség semmilyen összetett csatlakoztatásra. Használhat hagyományos vezeték összekötőt vagy hőre zsugorodó csöveket, melyeket a földbe való telepítés esetén javasoljuk.

  1. Mindkét vezeték végét megtisztítjuk és az egyik vezeték végére felhelyezzük a zsugorodó csövet
  2. Vezeték összekötő segítségével csatlakoztatjuk egymáshoz a két vezeték végét
  3. A zsugorodó csövet a csatlakozásra húzzuk és nyílt lángon összeolvasztjuk
  4. Ezt követően szigetelőszalaggal is körbetekerheti

 

További tippek a telepítéshez

VIDEÓ - szerszámok és tanácsok a telepítéshez
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.