Zvukový lokátor Canibeeb Radio PRO
Zvukový lokátor Canibeeb Radio PRO

Canibeeb Radio PRO hanglokátor

Hanglokátor vadészkutyák mozgásának és aktivitásának figyelésére.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

69 645 Ft 57 556 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 19. 01. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canibeeb Radio PRO hanglokátor

Az ergonomikusan kialakított hanglokátor kiváló segédeszköz vadászkutyák mozgásának és tevékenységének figyelésére. Állítható hangerő, 4 különböző hangjelzés minden nyakörvön (bármikor csatlakoztatható 2. vagy 3. nyakörv is). A BEEPER RADIO PRO akár 200 méteres távolságból is hallható. A távvezérlő rádiójelének hatótávolsága 300 méter.  A mozgásérzékelő érzékenység állítható. A CANIBEEP RADIO PRO készüléknél 12 működési üzemmód állítható be, melynek köszönhetően testre szabhatja a hanglokátort az Ön igényeinek és a kutya viselkedésének megfelelően (üzemmód 1 - 4: a nyakörv csak akkor működik, ha a kutya nincs mozgásban, üzemmód 5 - 8: a nyakörv akkor működik, ha a kutya mozgásban majd állóhelyzetben van, üzemmód 9 - 12: nyakörv csak a távvezérlő gombjának megnyomása után sípol). Az akkumulátor energiaszintjének jelzése a nyakörvön - az alacsony energiaszintre kivilágított dióda és hangjelzés figyelmeztet. Az akkumulátor energiaszintjének jelzése a távvezérlőn - az alacsony energiaszintet dióda jelzi. A készülék mágneses kulcs segítségével aktiválható és deaktiválható, valamint választható üzemmód.



Távvezérlő:

 • vízálló
 • akkumulátor élettartama kb. 50 000 hangjelzés
 • súlya: 40 gramm (elemmel)
 • méretei: 96 x 40 x 18 mm
 • tápegység: 1 3-V CR2430 lítium elem (a csomag tartalma)


Beeper:

 • vízálló
 • akkumulátor élettartama 70 000 hangjelzés
 • súlya: 77 gramm (akkumulátorral)
 • méretei: 38 x 66 x 72 mm
 • tápegység: 1 3-V CR123A lítium elem (a csomag tartalma)
 • a nyakörv hossza 65 cm, állítható a kutya nyaka szerint (20 - 50 cm)

Miben segít a nyakörv




Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.