Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Tractive GPS DOG XL Adventure Edition

 A Tractive GPS Dog XL Adventure Edition a Tractive nyomkövető generációja, amely a háziállattal való kalandozáshoz készült, beépített, nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, amely akár egy hónapig is kitart anélkül, hogy a hálózatra kellene csatlakoztatni. Nagyobb kutyák számára ideális társ a kalandos utazások során. Miközben kutyája felfedezi és felfedezi a környezetét, Ön mindig tudja, hogy hol van a kutyája. A GPS Tracker az alkalmazás segítségével továbbítja az összes adatot kutyája aktuális állapotáról. Az aktivitáskövetés, a virtuális kerítések (amelyek figyelmeztetik Önt, ha a kutyus elhagyja a biztonságos területet) és a hihetetlen lefedettséggel rendelkező, továbbfejlesztett kapcsolat mind részei az új nyomkövetőnek. Ez a kutyáknak szánt GPS-helymeghatározó 100%-ban vízálló, nagy teljesítményű, és az üvegszálas háznak köszönhetően rendkívül ellenálló az ütésekkel és a kutyafogakkal szemben.

További információk ›

Raktáron > 10 db
44 505 Ft 36 779 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54531
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Új nyomkövető nagy kutyáknak kalandozásra készült

A Tractive márka újdonsággal jelentkezik a kutyakövetők között, az új Adventure kiadás kalandozásra készült. A víznek és harapásnak ellenálló üvegszálas borítással bárhol kalandozhat. Az akár 1 hónapig tartó akkumulátorral pedig hosszabb ideig élvezheti. Kövesse kutyája minden lépését, bármikor, bárhol a világon, ezzel a nagyobb és nagyobb, 22 kg feletti kutyáknak szánt, 100%-ban vízálló GPS-szel. Értesítést kap, ha elszökik. Hasonlítsa össze tevékenységét hasonló kutyákkal. Ismerje fel a lehetséges problémákat idejekorán az egészségügyi figyelmeztetésekkel. És mindezt mindössze 90 CZK/hó* előfizetéssel.

 

Lelki nyugalom és biztonság már 90 CZK / hó-tól

Nincsenek rejtett költségek. A beépített SIM-kártyának köszönhetően csak válasszon előfizetést a GPS-kutyakeresőhöz (havonta egyszer, 1, 2 vagy 5 évre), és máris élvezheti a lefedettséget egész Európában és világszerte. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Új Adventure Edition GPS nyomkövető funkciók

Az új nyomkövető számos érdekes funkcióval rendelkezik, ezért ne hagyd figyelmen kívül őket! A virtuális kerítés funkcióval biztonságos zónákat állíthatsz be a kutyád számára - például a rétet - és korlátozott zónákat, amelyeket a pajtásodnak el kell kerülnie - például az erdő bizonyos részeit. Így gyors riasztást kapsz, ha elhagyja vagy belép valamelyik zónába.

Élő időkövetés és előzmények a világ minden tájáról

Minden lépés nyomon követése 2-3 másodpercenként frissített pozícióval. A korlátlan hatótávolságnak köszönhetően bárhová is megy, megtalálja kutyáját. Az alkalmazás előzményfunkciójával a helyszínek előzményeit is láthatja. Így láthatod, hogy mit csinált a kutyád. Tekintse vissza a sétáit. Kövesd nyomon barátaidat, családtagjaidat és más olyan embereket, akikre rábízod a kutyádat. Például azt a személyt, aki a kutyádat sétáltatja.

Tractive GPD DOG XL Adventure Edition - lokátor polohy vašeho psa

A kutya egészsége és állapota

A nyomkövető figyeli és nyomon követi kedvence alvásminőségét és aktivitási szokásait. Ha bármi szokatlant észlel, e-mailben értesítést kap, hogy időben felismerje az esetleges egészségügyi problémákat. Lehetővé teszi az aktivitási idő és az alvási szokások nyomon követését. Tűzzön ki célokat, és gondoskodjon arról, hogy kedvence sok minőségi pihenést kapjon. Hasonlítsa össze aktivitását másokéval.

Törhetetlen és vízálló vevőegység

A Tracker XL Adventure 100%-ban vízálló és harapásbiztos - így készen áll mindenre, amire Ön és kutyája vállalkozik. A vevőkészülék súlya 115 gramm, mérete pedig 97 × 51 × 24 mm. Így a legtöbb méretű és márkájú nyakörvre felhelyezhető, és ergonomikus formája miatt egyáltalán nem lesz útban kutyája mozgásában. Kábellel 5 órán keresztül tölthető. Feltöltve aztán egy egész hónapig bírja!

Letölthető alkalmazások

Kutyája tartózkodási helyének megtekintéséhez egyszerűen töltse le az alkalmazást mobiltelefonjára, vagy jelentkezzen be online a számítógépén, és máris virtuális expedícióra indulhat kutyás kalandorával. A Tractive GPS Pet Finder alapalkalmazás ingyenes, és letölthető iOS, Android és Windows okostelefonokra és táblagépekre. A minimális rendszerkövetelmény az iOS 11 és az Android 5.0. A megvásárlást követően aktiválja a GPS-helymeghatározót a gyártó weboldalán, és válasszon egy havi díjat, amellyel a GPS-helymeghatározó és a telefonja közötti kommunikációval kapcsolatos szolgáltatásokért fizet.

Tractive GPD DOG XL Adventure Edition - lokátor polohy vašeho psa

Az előfizetési tervek ára

BASIC

- Havi csomag 250 CZK

- Éves tervezet 1 320 CZK (110 CZK/hó)

- Kétéves terv 2 160 CZK (90 CZK/hó)

PREMIUM

- Havi terv 300 CZK

- Éves terv 1 560 CZK (130 CZK / hó)

- Kétéves terv 2 640 CZK (110 CZK / hó)

- Ötéves terv 6 000 CZK (100 CZK/hó)

A termék a következő kategóriákba sorolt

GPS kutyanyakörvek és készülékek Alapszintű Tractive

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció GPS
Megjelenítés alkalmazás
Helymeghatározás GSM (SIM kártya)
Szín Szürke
Hatótávolság mobilhálózaton belül
Dimenzió 89 × 51 × 24 mm
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás Hálózati adapter
Tömeg 115 g

Informații suplimentare

Előnyök

 • Lelki nyugalom és biztonság 90 CZK/hó előfizetéssel
 • Előzmények és helymegosztás
 • Biztonságos zónák beállítása és riasztások küldése, ha kutyája elhagyja a zónát
 • Korlátlan hatótávolság több mint 150 országban
 • Robusztus, vízálló, és akár 4 cm széles nyakörvekhez is illeszkedik
 • Kiválóan alkalmas 22 kg-os és annál nehezebb kutyák számára
 • Élő nyomkövető funkció - az élő nyomkövetés lehetővé teszi, hogy 2-3 másodpercenként megtekinthesse
 • kutyája helyzetét
 • Megjeleníti az állattól való aktuális távolságot
 • Virtuális kerítés funkció - értesítést küld, ha a kutya átlépi a kijelölt terület határát
 • Mozgástörténet megjeleníti a korábbi utak előrehaladását korlátlan ideig vagy az elmúlt 24 órára vonatkozóan
 • Az iránytű funkció a térképen mutatja a GPS-vevőhöz vezető távolságot és irányt

Hátrányok

 • Csak nagytestű kutyafajták számára

A csomag tartalma

 • Tractive GPS nyomkövető kutyáknak
 • Nyakörv rögzítő rendszer
 • Töltőkábel
 • Hordtáska
 • Használati utasítás

Kapcsolódó termékek