Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Tudja, hogy melyik GPS-nyakörvet válassza? Mi tanácsot adunk Önnek!

A GPS kutyanyakörvek egyre népszerűbbek a kutyatulajdonosok körében, akik mindenkor nyomon akarják követni kedvencük tartózkodási helyét. Számos márka van a piacon, amelyek különböző funkciókat és előnyöket kínálnak. Ebben a cikkben két népszerű márka alap GPS-nyakörvének összehasonlítására összpontosítunk: Majlo és Tractive.

Mi a közös a Majlo és a Tractive eszközökben? 

1.    Majlo GPS

A Majlo a GPS kutyanyakörvek piacának egyik szereplője, amely megbízhatósága és könnyű kezelhetősége miatt vált népszerűvé. A Majlo hasonló funkciókat kínál, mint a Mala, de néhány különbséggel.

A Majlo GPS nyakörv fő előnyei a következők:

 

Majlo magasabb árkategóriába tartozik Majlo 2 Premium jelenleg 132 660 Ft-ba kerül, ehhez nem kell előfizetést vásárolnia.

2.  Tractive GPS

A Tractive jól ismert szereplője a kisállat GPS-nyomkövetés piacának. GPS-nyakörveik a legtöbb kutyatulajdonos igényeinek megfelelő funkciók és opciók széles skáláját kínálják.

A Tractive GPS nyakörv fő előnyei a következők:

 

 

 

A Tractive többféle előfizetést is kínál, amelyek lehetővé teszik a kutyatulajdonosok számára, hogy élvezhessék a GPS-nyakörv összes funkcióját. Az előfizetési lehetőségek a következők: Basic szolgáltatás, amelyet havonta, 1 évre és 2 évre fizethet. És a Prémium szolgáltatás, amelyet 1 évre, 2 évre és 5 évre fizethet. A 23.285 Ft-os vételár mellett a legolcsóbb tarifaopció havonta 4.110 Ft-ba kerül.

Nem választott a kínálatból? A Tractive különböző felszerelési lehetőségeket kínál, túrázáshoz és macskákhoz. 

Mindegyik GPS-nyakörv - Majlo és Tractive - saját előnyöket és funkciókat kínál, amelyek megfelelhetnek a különböző kutyatulajdonosok igényeinek. A választás során fontos figyelembe venni az egyéni követelményeket és preferenciákat, mint például az ár, az akkumulátor élettartama, a funkciók elérhetősége és így tovább. Függetlenül attól, hogy melyik GPS-nyakörvet választja, nyugalmat ad Önnek a tudat, hogy mindig áttekintheti kedvence tartózkodási helyét.


Kapcsolódó termékek