PetSafe Classic

Kedvezmény Újdonság Újdonság

A PetSafe Classic megnyugtatja, mivel tudni fogja, hogy kutyája biztonságban van a kertben. A kerítés rezgés + hang és impulzus funkcióval rendelkezik 8 szinten. Kis és nagytestű kutyafajták számára alkalmas. A kutyák száma korlátlan, vízálló vevővel és folyamatosan állítható korrekciós és figyelmeztető zónával rendelkezik. Használja a kerítést akár 600 m hosszú szakasz lezárásához.

Az akció lejár
-ig 12. 06. 2023
Eredeti ár 116 905 Ft 111 060 Ft 91 784 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetSafe Classic

A PetSafe Classic megnyugtatja, mivel tudni fogja, hogy kutyája biztonságban van a kertben. Az elektromos kerítés nagyszerű választás, akár téglalap alakú kerttel, akár más egyedi formával rendelkezik. A vevő újratölthető és vízálló, 8 fokozatú korrekcióval rendelkezik. Az első fokozat hangjelzés és rezgés, a 2-8 fokozat állítható impulzuskorrekció, amit kutyája temperamentuma alapján állíthat be. Az alapegység LCD kijelzővel lett ellátva, amely lehetővé teszi a határtávolság beállításának egyszerű megtekintését és szükség esetén figyelmezteti a vezetékszakadásra. További vevőkészülék megvásárlásával akár több kutya esetében is használhatja a rendszert. A kutyák száma korlátlan. A nyakörv kompatibilis a PawzAway otthoni kerítéssel is, így a nyakörve biztonságban tudja tartani a kertben és a lakásban is.

 

 


Zóna beállítása

A PetSafe kerítéssel beállíthatja a figyelmeztető és korrekciós zónát egy az alapegységen. A zónaszélesség beállítása 0,6 és 4,5 m között állítható, a beépítés típusától és a vezeték hosszától függően.

 

A működés (korrekció) típusa

A PetSafe Classic hang- és vibrációs korrekcióval, valamint elektrosztatikus impulzussal rendelkezik. A kerítésnek összesen 8 korrekciós szintje van. A kutyát először hangjelzések és rezgések figyelmeztetik, majd közeledés után impulzust kap.

 


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 150 méteres szigetelt vezetéket tartalmaz, melynek keresztmetszete 0,5 mm (elegendő a legtöbb telepítéshez). Amennyiben a vezeték hossza nem lenne elegendő, bővíthető akár 600 m-ig.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke USB kábellel újratölthető (a csomag tartalma). Az újratöltés ideje 2-3 óra. A használat számától függően körülbelül 3 hétig bírja az akkumulátor. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke teljes mértékben vízálló. Alkalmas nedves, vizes terepekre, esőben, hóban. A vevőkészülékkel a kutya akár a vízbe is ugorhat. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható. A kutyák száma korlátlan.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 10 és 70 cm között állítható. Szélessége 2 cm, saját nyakörv is használható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 10,9 cm, magassága 12,5 cm, mélysége 5,4 cm. A vevőkészülék szélessége 3,3 cm, magassága 5,8 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 71 gramm (elemmel együtt).

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Alkalmas kis és nagytestű kutyafajták számára
 • Vízálló vevőkészülék
 • Hang-, rezgés- és impulzuskorrekció
 • Gyors akkumulátor töltés
 • Akkumulátor állapotjelző
 • Korlátlan számú kutya
 • A telek kerülete 600 m-ig
 • Alapegység LCD kijelzővel
 • Erős és tartós vezeték a csomagban
 • Kompatibilis a Pawz Away kisállat kerítéssel
 • Az alapegység nem vízálló

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 7
Rezgés ereje 1
Hangjelzés ereje 1
Nyakörv hossza 10 - 70 cm
Vevőkészülék méretei 5,8 cm x 2,5 cm x 3,3 cm
A földterület kerülete 600 m
Vevőkészülék súlya 71 g
Vezeték a csomagban 150 cm m
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés, rezgés
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság vízálló (rövid idieig vízbe meríthető)

A csomag tartalma

 • Petsafe vevő
 • Alapegység
 • 150 m vezeték
 • 50 db edzőzászló
 • Szerelési kiegészítők
 • Hosszú és rövid érintkezési pontok
 • Töltő adapter
 • USB töltőkábel
 • Kézikönyv

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.