Patpet F400

Az elektronikus láthatatlan kerítés, a Patpet F400 egy kisméretű, hang- és impulzusfunkciójú készülék. Vízálló vevővel rendelkezik, amely alkalmas esőben vagy nedves környezetben. Az F400 láthatatlan kerítés 600 méteres kerületig alkalmas. Ez az egyetlen láthatatlan kerítés, melynél a korrekciós zóna 50 cm-től 6 m-ig állítható be. Így ideális választás kis telkekhez.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

43 810 Ft 36 203 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 3 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 31. 05. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet F400

Zóna beállítása

A zóna szélessége az alapegységen állítható be (50cm-től 6 m-ig), a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett ellátva. Az impulzusok ereje a vevőkészüléken állítható.

 


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 300 méter, 0,1 mm keresztmetszetű vezetéket tartalmaz, mely elegendő a legtöbb berendezéshez. A vezeték elegendő a felszíni telepítéshez, nagyon vékony átmérője miatt nem alkalmas földbe ásásra. Ha a csomagban lévő vezeték nem elegendő, további vezeték megvásárlásával bővíthető maximálisan 600 méterig.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke újratölthető akkumulátorra működik. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke vízálló. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre 3 kutya is csatlakoztatható.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 10 és 68 cm között állítható.


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 11,2 cm, magassága 9 cm, mélysége 3,2 cm. A vevőkészülék szélessége 6,7 cm, magassága 4 cm, mélysége 3,4 cm és a súlya 5 gramm.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • 5-60 kg-os kutyák számára alkalmas
 • Kis telkekhez alkalmas
 • Tölthető vevő
 • Gyenge vezeték a telepítéshez
 • Maximálisan 3 kutyának
 • Nagyobb vevőméretek
 • Csak vízálló vevőegység, nem vízhatlan

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vevőkészülék méretei 11,2cm x 9cm x 3,2cm
A földterület kerülete 600 m
Vevőkészülék súlya 55 g
Vezeték a csomagban 200 m
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés
Vízállóság vízálló
Vevőkészülék súlya 55g
Funkció - korrekció hangjelzés + impulzus

A csomag tartalma

 • Alapegység
 • Tápegység + töltő
 • Antenna huzal 300m
 • Vevő
 • Fényvisszaverő nyakörv
 • Elektródák 2x 9mm, 2x 12mm
 • Gumi elektróda sapkák
 • Rögzítőcsavarok
 • Tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.