StayFence láthatatlan kutya kerítés

A StayFence egy elektronikus láthatatlan kerítés, amely lehetővé teszi az impulzuserősség 3 fokozatban történő beállítását. A kerítés vevője vízálló, esőben is használható, de nem meríthető vízbe. A kerítés 4 kg feletti kutyafajták számára alkalmas, és legfeljebb 1000 m kerületű földterületet zárható le. Mágneses vezérlés, korlátlan számú kutya számára használható.

112 400 Ft 92 891 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

StayFence láthatatlan kutya kerítés

A StayFence elektronikus láthatatlan kerítés az összes 4 kg feletti kutyafajtához alkalmas. Nagyon könnyen telepíthető és használható. A vevőt egy CR2 jelöléssel ellátott cserélhető 3 V-os elem táplálja, amely 4-6 hónapig bírja. Hang- és impulzusfunkciókkal rendelkezik. A hangjelzés a korrekciós zónába történő belépést megelőzően érkezik, hogy figyelmeztesse a kutyát. Amint a kutya belép a korrekciós zónába, már impulzussal figyelmeztet a nyakörv. Ha a kutya nem hagyja el a korrekciós zónát, az impulzus intenzitása automatikusan megnő. Javasoljuk, hogy a figyelmeztető távolságot a vezetéktől 2 m-re, a korrekciós zónát pedig 1,5 m-re állítsa be. A StayFence kerítéssel maximálisan 1000 m kerületű földterület zárható le. A kerítés vevője vízálló, esőben is használható, de nem meríthető vízbe. A StayFence korlátlan számú kutya számára használható.

 

Zóna beállítása

A StayFence láthatatlan kerítés hangjelzéssel és impulzus korrekcióval rendelkezik. A hangjelzés néhány másodperccel megelőzi az impulzust. Figyelmeztető és korrekciós zóna: Javasoljuk, hogy a figyelmeztető távolságot a vezetéktől 2 m-re, a korrekciós zónát pedig 1,5 m-re állítsa be. 

 

A működés (korrekció) típusa

A StayFence láthatatlan kutyakerítés 3 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. Az impulzusok ereje a mágneses kulcs segítségével állítható.

 


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 200 méter vezetéket tartalmaz, 0,8 mm keresztmetszettel, mely elegendő a legtöbb telepítéshez. Amennyiben a vezeték hossza nem lenne elegendő, bővíthető akár 1000 m-re.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke CR2 3V típusú elemmel működik. Az elem élettartama megközelítőleg 4-6 hónap. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. Tartalék hálózati adapter megvásárolható.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke nem vízálló. Ellenáll enyhébb esőnek, de vízbe nem meríthető. Védettségi fokozat IPX4. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez korlátlan számú kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 10 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 9 cm, magassága 13,5 cm, mélysége 3,5 cm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6,5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 100 gramm.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Alkalmas minden 4 kg feletti kutyának
 • Korlátlan számú kutya
 • 3 szintű elektrosztatikus korrekció
 • A vevő elemének élettartama 4-6 hónap
 • Erősségállítás mágnes segítségével
 • korrekciós és figyelmeztető zóna
 • Cseppálló vevő
 • A kerítés elektromos fűnyíró közelében is működik
 • Kizárólag nálunk kapható - Írországból importálva
 • Magasabb ár

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 3
Nyakörv hossza 27 - 66 cm
A vevőkészülék tápegysége CR2
Vevőkészülék méretei 4 x 6,5 x 3 cm
A földterület kerülete 1000 m
Vevőkészülék súlya 100 g
Vezeték a csomagban 200 m
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság vízhatlan
Az akkumulátor élettartama - vevőkészülék 3 - 6 hónap

A csomag tartalma

 • Alapegység
 • Vevőkészülék
 • Elektródák
 • 200 méter vezeték
 • Tesztdióda
 • Mágneses kulcs
 • 50 db zászló
 • CR2 elem
 • 2x vezeték összekötő

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.