Fencee mini M06 villanypásztor generátor- 7 km-ig

Újdonság Újdonság

GENERÁTOR fencee mini M06 villanypásztor. Használható rövid, közepes és hosszú, akár 7 km-es villanypásztor rendszerek kiépítéséhez is. Alkalmas érzékenyebb állatok, például kutyák, macskák, lovak ellen.

30 540 Ft 25 238 Ft ÁFA nélkül
1 hét
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 17. 04. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Fencee mini M06 villanypásztor generátor- 7 km-ig

GENERÁTOR fencee mini M06 villanypásztor. Használható rövid, közepes és hosszú, akár 7 km-es villanypásztor rendszerek kiépítéséhez is. Alkalmas érzékenyebb állatok, például kutyák, macskák, lovak ellen. Kompakt, modern villanypásztor készülék kapcsolóval és a legújabb mikroprocesszoros technológiával praktikus megoldást kínál és lehetővé teszi az egyszerű telepítést. Az elülső LED a generátor működését jelzi. A SafeShock technológiával rendelkező intelligens elektronika, a kifejezetten csökkentett kimeneti feszültséggel különösen biztonságos kerítést tesz lehetővé. Alkalmas plusz-mínusz vezetékek használatára, ahol mindkét vezeték párhuzamosan fut és összeérésük pillanatában impulzus lép fel. Ez a közvetlen út okozza, hogy az elektromos impulzus különösen intenzív, de egyúttal érzékenyebb is az állatnak, mivel az áram csak a test egy kis részén folyik át.

 

 

Hogyan működik az elektromos kerítés?

Az elektromos kerítés egy generátorból, területjelölő rudakból és áramvezető huzalból tevődik össze. Az elektromos generátor áramimpulzusokkal látja el a kerítésvonalat. Ezeket az impulzusokat nagy feszültség és nagyon rövid időtartam jellemzi. Az elektromos áramütés nagyon kellemetlen és az állatok gyorsan megtanulják tiszteletben tartani a kerítést.

Mik az előnyei az elektromos kerítésnek?

A hagyományos kerítéssel szemben az elektromos kerítésnek számos előnye van: 

 • A kerítés összeszerelése kevesebb munkát és anyagi költséget igényel, mint egy hagyományos kerítés.
 • A karám rugalmas cseréje és áthelyezése szükség szerint lehetséges.
 • Az ideiglenes kerítések gyors és egyszerű összeszerelése és szétszerelése.
 • Különféle állatok védelmére és őrzésére tervezték.
 • Nem okoz sérülést az állatoknak.
A termék előnyei A termék hátrányai
 • Nagyon alacsony és hatékony áramfogyasztás
 • Tartós generátorház
 • Cseh termék
 • SafeShok technológia az állatok maximális biztonságáért
 • Ellenáll az éghajlati viszonyoknak
 • Egyszerű telepítés
 • LED kontroll diódaMűszaki paraméterek

Hloubka 57 mm
Zdroj napájení 230V / 12V
Spotřeba zdroje 2 W
Vstupní energie 0,8 J
Výstupní energie 0,6 J
Průměr 150 mm
Výstupní napětí 9500 V
Hmotnost 803 g
Výstupní napětí 500 Ω 3500 V
Teor. Max. CEE 21 km
Nízký porost 7 km
Střední porost 5 km
Vysoký porost 1 km
Uzemnění 1 m 1x

A csomag tartalma

 • Generátor fencee mini M06
 • Földelő kábel 150 cm (hurok-hurok)
 • Csatlakozó kábel 100 cm (hurok-szív)
 • Figyelmeztető tábla fencee
 • Használati utasítások

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.