Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Rövidebb nyakörv egy másik kutyához - DOG GPS X25T Short

A DOG GPS X25T vevőegység rövidített változata, amely kisebb kutyák számára alkalmas. A modern technológiával felszerelt, professzionális kereső- és kiképző készülék kutyák számára, nagy GPS érzékenységgel, lehetővé teszi akár 19 kutya 20 km-es távolságban történő felkutatását. A Dogtrace DOG GPS rádiófrekvenciás technológiát használ az egymással való kommunikációhoz. A működés teljesen ingyenes. A tartós készülék 100%-ban vízálló és ütésálló. GPS kutyanyakörv kiképző modullal.

További információk ›

Raktáron 1 db
124 925 Ft 103 241 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54410
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Dogtrace DOG GPS X25T egy kifinomult eszköz, amely akár 19 kutya nyomon követésére és kiképzésére is alkalmas. A DOG GPS X25T nyakörv rövidebb változata, az adó 5 cm-rel megrövidített gumi részével. A legkisebb állítható kerület 25 cm.

GPS kutyanyakörv kiképző modullal. Lehetővé teszi a riasztások aktiválását biztonságos stimulációs impulzusok formájában, amelyeket két érintkezési ponton keresztül továbbítanak. Egy vevőkészülékről akár 19 eszköz is felügyelhető. Tizenkilenc pozíció szabadon tárolható vevőkészülékkel (nyakörv), más tagok (kutyavezetők) vevőkészülékeivel és útpontokkal is - későbbi navigáció ezekhez az útpontokhoz.

A rövidebb DOG GPS X25T nyakörv kompatibilis a DOG GPS X25 nyomkövető készülék adójával.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Tartozékok Vevőkészülék Dogtrace

Teljes leírás megjelenítése

További információk

A csomag tartalma:

  • A vevő rövid változata
  • Li-Pol 1900 mAh akkumulátor
  • Műanyag öv 20 mm × 70 cm
  • Tápegység USB-kábellel
  • Töltőcsipesz a DOG GPS-hez
  • Használati utasítás és jótállási kártya

Kapcsolódó termékek