Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Dogtra ARC 800 Free

A Dogtra ARC 800 Free egy elektronikus kiképző nyakörv extra testreszabott vevővel a kutya kényelméért. Az impulzus beállítása nagyon egyenletes és a legtöbb kutyának megfelelő. A készülék újratölthető, vízbe meríthető, a maximális kiképzési távolság 800 m. Az új Dogtra ARC Handsfree-vel lett felszerelve, amely megkönnyíti akár 2 kutya kiképzését.

További információk ›

Raktáron 3 db
190 955 Ft 157 813 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53286
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Dogtra ARC 800 Free
Dogtra ARC 800 Free
190 955 Ft

Termék leírása

A Dogtra ARC 800 Free egy elektronikus kiképző nyakörv extra testreszabott vevővel a kutya kényelméért, rezgés és 127 szinten állítható impulzus funkciókkal. A impulzus beállítása nagyon egyenletes és megfelel a legtöbb kutyának. A beállítások LED kijelzőn ellenőrizhetők. A készülék újratölthető, vízbe meríthető és a kiképzés maximális távolsága 800 m. A Dogtra ARC 800 Free oktatónyakörv a legmegbízhatóbb elektronikus nyakörvek közé tartozik, kiváló felszereléssel a rendszeres és professzionális képzéshez. A robusztus adónak és a kutya nyakán kényelmesen elhelyezkedő ergonomikus vevőegységnek köszönhetően a termék vadász- vagy munkakutyák kiképzésére is alkalmas. Mind a nyakörv, mind a z adóegység újratölthető és nagyon jó akkumulátor-élettartammal büszkélkedhet – normál használat mellett akár több napig is.

 

Handsfree vezérlés

Nincs kedve vagy nem tudja kivenni az adót a zsebéből? A Dogtra Handsfree, amely az ujjakhoz, a csuklóhoz vagy a tenyérhez lett rögzítve, megkönnyíti az irányítást a kutya képzése során. A Handsfree vezérlése nagyon egyszerű, egyetlen gomb segítségével vezérelheti a kiválasztott funkciót. A Handsfree-nek maximálisan 5 méterre kell lennie az adótól, ha az adó antennáját letakarja, előfordulhat, hogy csökken a jel a készülékek között. A Handsfree úgy csatlakozik az adóegységhez, hogy más eszköz ne zavarja az edzést. A Handsfree vevőt a legigényesebb körülmények között is tesztelték, -20-tól +60 fokig bírja. A Handsfree készülék akkumulátorának 7-10 évig kell működnie.

 

 

Hatótávolság

A Dogtra ARC 800 Free kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Így ideális választás a nehezebb terepen való képzéshez, az alapvető engedelmesség tanításához, de munkakutyák számára is ideális.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra ARC 800 Free korrekcióként rezgést és elektrosztatikus impulzust használ (rövid vagy hosszú), mely 127 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

A Dogtra ARC 800 Free adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Li-Pol akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, kb. 3-7 napig tart ki. Az újratöltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A Dogtra ARC 800 Free teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adó kizárólag vízálló, nem okoz gondot enyhe eső vagy hó (vízbe nem meríthető).

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Dogtra ARC 800 Free egyszerre 2 kutya képzését teszi lehetővé, további vevőegység megvásárlásával. Az adón egyszerűen átkapcsolhat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Dogtra ARC 800 Free nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 11,1 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 110 gramm. A vevő szélessége 8,9 cm, magassága 2,9 cm, mélysége 4,2 cm és a súlya 65 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Hatótávolság akár 800 méter
 • Ergonomikus adó és vevő
 • Egyszerű kezelés és hosszú akkumulátor-élettartam
 • Rezgés és 127 impulzusszint beállításának lehetősége
 • Vízálló és vízbe meríthető vevő 1 méterig
 • Gyors töltés - 2 órán belül
 • Akár 2 kutya képzésének lehetősége
 • Handsfree vezérlés
 • LCD képernyő

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adóegység
 • Vevőegység
 • Távvezérlő
 • Töltő
 • Tesztlámpa
 • Utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Dogtra Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Vízálló tulajdonság szerint Víz alá meríthető Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés
Hatótávolság 800 m
Hatótávolság 800 m
méret Temperamentumos kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Dogtra ARC 800 Free
Változatok (2)
1 kutyának 2 kutyának

Dogtra ARC 800 Free

Raktáron
190 955 Ft

Összehasonlítás