Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Automata macska toalett ScoopFree ™ Original - 2nd Generation

A PetSafe™ ScoopFree™ automatikus macska WC állandóan tiszta betétet biztosít négylábú kedvencének, amelyet mindketten imádni fognak. Az egyhasználatos, Blue Crystal prémium kristállyal töltött betét kiváló nedvszívó tulajdonsággal rendelkezik. Felszívja a vizeletet és az optimális szagszabályozás érdekében dehidratálja a szilárd hulladékot. A beépített érzékelők észlelik, ha a cica használta a WC-t és az automatikus gereblyék elkaparják és elrejtik a szilárd hulladékot.

További információk ›

Raktáron 1 db
156 290 Ft 129 165 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52114
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Kihúzhatja a rendszeres alomtisztítást a teendők listájáról. A ScoopFree™ automata macska toalettel nem kell hetekig kotorásznia, takarítania vagy újratöltenie kedvence alomját. A toalett Blue Crystal almot használ, amely 5-ször jobb szagszabályozást biztosít, mint a hagyományos alom. A kristályalom felszívja a vizeletet és kiszárítja a szilárd ürüléket. A kis helyigényű toalett emellett segít tisztán tartani a padlót, mivel a kristály 99%-ban pormentes és nem tapad a macska mancsához. A biztonsági érzékelők biztosítják, hogy a tisztítási ciklust csak akkor indítja el, ha a cica távol van a WC-től. Eldobható betétet használ, amelynek műanyag hátlapja van. Ez segít megelőzni a kiömlést és minden tálcához fedél tartozik a gyors és egyszerű karbantartás érdekében. Csak vegye ki és dobja ki a tartályt. Az automata WC egy egészségügyi számlálót is tartalmaz, amely nyomon követi, hogy macskája hányszor használta a WC-t. Kényelmes módja annak, hogy észlelje az egészségügyi problémák korai jeleit.

Legfőbb funkciók:

  • Hagyja, hogy a doboz működjön – hetekig nem kell kiszednie, tisztítania vagy újratöltenie macska almát.
  • Felülmúlhatatlan szagszabályozás – a kristály alom a vizelet elnyelésével és a szilárd hulladék kiszárításával megszünteti a kellemetlen szagokat.
  • Nincs többé koszos padló – a kristályok 99%-ban pormentesek és nem tapadnak a macska mancsaihoz.
  • Kiömlés elleni védelem – az eldobható alátétek műanyag béléssel rendelkeznek, amely segít megelőzni a kiömlést és tisztán tartani a padlót.
  • Könnyen tisztítható – egyszerűen távolítsa el a betétet és dobja ki.
  • Figyelje macskája egészségét – az egészségügyi számláló és a mozgásérzékelők nyomon követik, hogy cicája hányszor használta a WC-t.
  • Kristálycsere 1 macskánál (20-30 nap), 2 macskánál (10-15 nap), 3 macskánál (7-10 nap), 4+ macskánál (7 nap).

 

 

A termékkínálatunkban található kutya és macskatoalettekre, higiéniai okokból, nem érvényes a 30 napos próbaidő!!!

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés WC - Toalett Macska WC Automata

Teljes leírás megjelenítése

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek