!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!

Tápadagoló Healthy Pet Simply Feed

Speciális tápadagoló kutyáknak és macskáknak Healthy Simply Feed, a világhírű PetSafe márkától. A tápadagoló száraz és félszáraz tápanyag kiadagolására képes és napi akár 12 adagolásra állítható be. Házi kedvence pillanatokon belül felfalja a tápanyagot? A Healthy Simply Feed tápadagolónak ez sem jelent problémát. A készüléken aktiválható a lassú adagolási üzemmód, mely a tápanyagot az etetés során lassú tempóban adagolja ki.


Egyéb változatok:
71 535 Ft 59 120 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Tápadagoló Healthy Pet Simply Feed

Speciális tápadagoló kutyáknak és macskáknak Healthy Simply Feed, a világhírű PetSafe márkától. A tápadagoló száraz és félszáraz tápanyag kiadagolására képes és napi akár 12 adagolásra állítható be. Házi kedvence pillanatokon belül felfalja a tápanyagot? A Healthy Simply Feed tápadagolónak ez sem jelent problémát. A készüléken aktiválható a lassú adagolási üzemmód, mely a tápanyagot az etetés során lassú tempóban adagolja ki (15 percig tartó folyamatos adagolás). Az etetőtál rozsdamentes acélból készült, higiénikus és elmosható mosogatógépben is. A PetSafe tápadagoló segít rendszeresíteni házi kedvence étkezési szokásait, szabályozza súlyát és Önnek is szabad teret biztosít a mindennapi feladatok elvégzéséhez. A tápadagoló BPA mentes műanyagból és rozsdamentes acélból készült.

Flexibilis adagbeállítás - 1 bögre = kb 2,5 dcl. Minimális adag az etetéshez 30 ml / Maximális adag 946 ml/4 bögre. Az adagoló térfogata 24 bögre.

 

Funkciók:

 

 • Automatikus üzemmód macskáknak: 2 x 59 ml 8 és 17 órakor - a kért üzemmód állítható
 • Automatikus üzemmód kutyáknak: 2 x 473 ml 8 és 17 órakor - a kért üzemmód állítható
 • Lassan adagoló üzemmód (15 perc), hogy megakadályozzuk  a túlzottan gyors evést
 • Azonnali etetési üzemmód, várakozás nélkül
 • Az adagolás azonnali leállításának lehetősége (nem befolyásolja a beállított etetési programot)
 • 2 étkezési rend beállításának lehetősége: kutya + macska
 • Átlátszó fedél a tápmennyiség egyszerűbb ellenőrzéséhez

 

Alkalmas macskák, kis- és közepes testű kutyák számára! Nem használható nedves tápanyaggal és konzervekkel. A tápadagoló 4 D elemre működik, mely nem a csomag tartalma.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • akár 12 adag kiadagolása
 • lassú adagolás a lassan evő kedvencek számára
 • állítható üzemmód
 • szükség van az elemek cseréjéreA csomag tartalma

 • Tápadagoló
 • EN használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.