Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Automata adagoló Petoneer Nutri Mini

Újdonság a Petoneertől! A Petoneer Nutri Mini adagoló 2,6 literes kapacitásával 10-15 napra elegendő a macskák és kistestű kutyák számára, így a munkából való késői hazaérkezés vagy a kalandok miatt hosszabb utazás sem okozhat gondot. A TUYA mobilalkalmazásnak köszönhetően mindig kézben tarthatja kedvence etetését. Az adagoló elektromos árammal működik, és áramszünet esetén automatikusan átvált akkumulátoros üzemmódra. A csúszásmentes párna biztosítja, hogy az adagoló a helyén maradjon, annak ellenére, hogy 1,55 kg-os súlya könnyű.

További információk ›

2 měsíce
20 535 Ft 16 968 Ft Ár áfa nélkül

Érdeklődés az elérhetőségről

db
Termékkód: P54884
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Szeretné, ha négylábú kedvencei rendszeresen kapnának enni, anélkül, hogy állandóan a tál újratöltésére kellene gondolnia? Próbálja ki a Petoneer Nutri Mini eledeladagolót! Végtelen, akár 2,6 literes kapacitással rendelkezik, így még a munkából való késői érkezés vagy egy hosszabb utazás sem okozhat gondot. Ez a mennyiség 10-15 napig elegendő macskák és kistestű kutyák számára. Ráadásul értékelni fogja a praktikus TUYA mobilalkalmazást, amellyel háziállata etetése az irányításunk alá kerül. Az ételadagoló elektromos árammal is működik, így áramszünet esetén az akkumulátoros tartalék fedezi a hátad. A csúszásmentes párna megbízhatóan mindig a helyén tartja az ételadagolót, még alacsony, 1,55 kg-os súlya mellett is.

Petoneer Nutri Mini

Jellemzők

 • A Petoneer Nutri Mini takarmányadagoló térfogata 2,6 l
 • Macskák és kistestű kutyák számára 10-15 napig elegendő
 • Kommunikál a Petoneer és a TUYA mobilalkalmazással
 • Elektromos árammal és elemekkel működik (nem tartozék)
 • A csúszásmentes párna a helyén tartja az adagolót
 • Az érzékelő azt jelzi, hogy nincs elég takarmány

Mindenről gondoskodni fogunk

A Petoneer Nutri Mini nagyszerű intelligens érzékelőkkel van felszerelve, amelyek folyamatosan ellenőrzik a tartályban lévő takarmány szintjét. Amikor a takarmányszint egy kritikus szint alá csökken, az érzékelők azonnal bekapcsolnak egy piros LED fényt, hogy figyelmeztessék Önt a takarmányhiányra. Ezt a vizuális jelzést még kiegészíti a TUYA mobilalkalmazáson megjelenő figyelmeztetés, amely az érzékelőkkel párhuzamosan működik.

A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan nyomon követhesse a takarmány állapotát, így biztosítva, hogy soha ne maradjon le semmilyen fontos értesítésről. Akár otthon van, akár útközben, mindig tudni fogja, mikor kell feltöltenie a tartályát. Az érzékelők és az intelligens alkalmazás kombinációja a legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot nyújtja, így Ön más dolgokra koncentrálhat, tudván, hogy háziállatáról jól gondoskodnak.

Vezérlés egy alkalmazáson keresztül a telefonján

A Petoneer Nutri Mini kompatibilis a Petoneer mobilalkalmazással, és Wi-Fi-n keresztül csatlakozik. Az alkalmazásban egyszerűen beállíthatja az ételadagolást, mind az időzítő, mind az adagok száma és az etetett étel mennyisége szerint. Ez segít kedvenceinek a helyes táplálkozási szokások kialakításában, megelőzve az elhízást, a túlevést vagy az etetések kihagyását.

A Petoneer Nutri Mini emellett TUYA-kompatibilis, így a TUYA alkalmazásban más eszközökkel is integrálható. Ez a kompatibilitás biztosítja, hogy könnyedén kezelheti és szinkronizálhatja az otthonában lévő különböző okoseszközöket, még több kényelmet és ellenőrzést biztosítva a háziállatok gondozásában.

Petoneer Nutri Mini
Méretek: 19 x 19 x 31 cm

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Etetőtálak, itatókutak Automata etetők

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kapacita krmiva 2,6l

Útmutató letöltése

Additional information

Előnyök 

 • Ellenőrizze a mobilalkalmazással 
 • Nagy adagolási mennyiség 
 • A tartály csúszásmentes alja 
 • Elektromos áramellátás tartalék tápegységgel 

Hátrányok

 • Nem

A csomag tartalma 

 • Adagoló 
 • USB kábel 
 • Szárazanyag

Kapcsolódó termékek