Anténa na střechu auta TEK 1.0
-13%

Antenna autótetőre - SportDog TEK 1.0

Kedvezmény

TEK Car Top Antanna - lehetővé teszi a kutya megbízható követését.


Egyéb változatok:
Eredeti ár 19 965 Ft 17 285 Ft 14 285 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 30. 09. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Antenna autótetőre - SportDog TEK 1.0

A TEK Car Top Antenna segítségével megbízhatóan követheti nyomon a kutya helyzetét az autóból. A TEK Car Top Antenna a lehető legjobb hatótávolságú és nagyon pontosan lokalizálja kutyáját. Egyszerűen helyezze az antennát egy tiszta, száraz pontra az autó tetején. Vezesse a kábelt az ablakon vagy nyitott ajtón keresztül.

Kompatibilis TEK Series 1.0 rendszerrel.

Miben segít a nyakörv
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.