Garmin Alpha 100 + CZ Topo

Kedvezmény

A Garmin Alpha 100 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj felhasználói felülettel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.


Egyéb változatok:
Eredeti ár 299 360 Ft 271 515 Ft 224 395 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 23. 03. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Alpha 100 + CZ Topo

A Garmin Alpha 100 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj felhasználói felülettel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is. A teljes készlet érdekében megvásárolhatja a T5 nyakörvet, mellyel bármilyen körülmények között nyomon követheti kutyáját, a legújabb funkciók támogatásával, geo-zóna beállításával.

 

 

A GARMIN Alpha 100 legfőbb előnyei

EMERGENCY ALERT - figyelmeztetés veszély esetén: az Alpha 100 felhasználói egyszerűen megoszthatják aktuális helyzetüket és veszély esetén riaszthatják a további felhasználókat.

ALPHA TRACKING - További Alpha 100 felhasználó aktivitásának figyelése.

DISTANCE ALERTS - beállíthatja a zóna sugarát és amennyiben a kutya elhagyja a kijelölt területet, figyelmeztetés érkezik.

  • A Garmin Alpha 100 ANT + vezeték nélküli interfésszel rendelkezik, külső érzékelők, pl. hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatásához.
  • Az Alpha 100 egyszerűen, USB kábel segítségével csatlakoztatható PC/MAC készülékéhez. BaseCamp alkalmazás segítségével megoszthatja, tervezheti vagy elemezheti az útvonalakat, stb.
  • A Garmin Alpha 100 3D iránytűvel és micro SD kártyaleolvasóval lett ellátva. A micro SD kártyanyíláson keresztül, bármilyen TOPO kiadású térkép telepíthető. A készülék TOPO Euro térképpel rendelkezik. Szükség esetén a Garmin.cz weboldalon részletesebb térkép is megvásárolható. A TOPO Euro 42 európai állam térképét foglalja magába, digitális térkép (1:100 000, részletes úthálózat). A készülék nem rendelkezik automata útvonaltervezéssel (autorouting).
    * az országon belüli lefedettség változhat, a ciprusi lefedettség nem foglalja magában az úthálózatot. © EEA, Koppenhága, 2007.
  • Az Adventures alkalmazásnak köszönhetően megoszthatja élményeit, kedvenc helyeit és történeteit további felhasználóval, barátaival családtagjaival.

 

A készülék rádiós VHF technológiát használ a kutyák helyzetének meghatározásához a környezetben. A rádiós VHF készülékek használatát Európában előírások szabályozzák. Az eszköz bizonyos EU-országokban használható. További információt talál az alábbi link alatt: Astro Legal.

 


Hatótávolság

A GPS és GLONASS műholdas jeleknek köszönhetően a helymeghatározás nagyon pontos, nehezebb körülmények között is. A nyakörv hatótávolsága, a választott nyakörvtől és tereptől függően 14,5 km vagy 6,5 km.

 

 

Vízállóság

A készülék teljes mértékben vízálló. Nem okoz gondot eső, hó vagy saras terület sem. Rossz időjárási körülmények között is figyelheti kutyáit.

 

 

Kutyák száma

További nyakörv megvásárlásával, a készülék egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas. Az adatok frissíthetők 2,5 - 5 - 10 - 30 vagy 120 másodpercenként.

 

 

Kijelző

Színes érintőkijelzővel lett ellátva (kesztyűben is érzékeli ujjait). Képátló 3” (7,6 cm); képfelbontás 240 x 400 pixel.

 

 

Energiaellátás

A készülék újratölthető Li-ion elemre működik, mely használattól függően 20 óráig bírja. Kapacitása 2000 mAh (3,7V).

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 6,1 cm, magassága 16 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 250 gramm (akkumulátorral).

 

 

  

Miben segít a nyakörv
Műszaki paraméterek

Külső antenna támogatása igen
Térkép hozzáadásának lehetősége igen

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.