Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Wickedbone - interaktív csont kutyáknak és macskáknak

A Wickedbone egy interaktív intelligens játék négylábú háziállatoknak. A Wickedbone egy népszerű kutyacsont alakú okos játék, amely lehetővé teszi a négylábú háziállat szórakoztatását akkor is, ha a kutya egyedül marad a lakásban. A játék nemcsak szórakoztatja a kutyát, hanem érzelmi támogatást is nyújthat neki, miközben a gazdi hazaérkezését várja. A játék akár 9 különféle módon mozgatható, melyek garantáltan felkeltik a kutya érdeklődését. Ha jelenleg nem tud figyelmet szentelni kutyájának vagy éppen nem tartózkodik otthon, akkor bekapcsolhatja az úgynevezett interaktív módot, mely reagál a kutya érintésére, teljesen automatikusan működik és Önnek a kisujját sem kell mozdítania, hogy szórakoztassa négylábú kedvencét. A program hosszú órákra elvonja a kutyus figyelmét, akkor is ha egyedül marad otthon. Amennyiben úgy dönt, hogy a Wickedbone smart játékot mobilalkalmazáson keresztül szeretné vezérelni, az irány meghatározása mellett megváltoztathatja a gyorsulást vagy a forgás sebességét is. Beállíthatja az üzemmódot mind kültéri, mind beltéri környezetre.

 

 

Miért vásároljon interaktív játékot?

 • Szórakoztató játék több órán keresztül
 • Edzésben tartja a kutyát
 • Szokatlan hangokat ad ki és mozdulatokat végez
 • Hosszabb ideig megtartja a kutya figyelmességét

 

Legfőbb tulajdonságok:

 • Mozog, hangokat ad ki és kilenc programmal lett ellátva
 • A Wickedbone interaktív játékmódot kínál, amennyiben kedvence egyedül maradna a lakásban
 • A kutyáknak és macskáknak szánt játékcsont szórakozást, interakciókat és mozgást ösztönöz
 • Vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül is
 • A párosítás és a kommunikáció Bluetooth-on keresztül zajlik
 • A test és a kerekek tartós polikarbonátból készültek
 • Az FDA (Food and Drug Administration) által bevizsgált és jóváhagyott termék
 • Mosható és vízálló, vízben való játszásra is alkalmas
 • Karbantartása nem igényes
 • Az interaktív csont ellenáll a harapásoknak és a karcolásoknak
 • A Wickedbone csont tökéletesen ellenáll az erős ütéseknek és védi a kutya fogait
 • Az oldalkerekek könnyen eltávolíthatók és a játék tisztítható
 • A Wickedbone aktív üzemmódban 40 percig is bírja
 • Könnyen mosható
 • Töltés USB-kábellel

 

Milyen házi kedvenc számára alkalmas a Wickedbone

Az interaktív játék méretei - hossza 15,5 cm, szélessége 6,4 cm, súlya 300 g. A játék alkalmas közepes és nagytestű kutyafajták számára, nem felel meg kiskutyáknak. A Wickedbone kiváló minőségű anyagból készült és védi mind a játékot, mind a kutya vagy macska fogait. A test és a kerekek tartós polikarbonátból készült, a játék ellenáll az erősebb ütéseknek. Könnyedén eltávolíthatja és kicserélheti az oldalkerekeket - Wickedbone Tires.

 

 

Akkumulátor élettartama

A Wickedbone töltése szintén nagyon egyszerű a Micro USB töltőkábelnek köszönhetően. A Wickedbone aktív vezetési módban akár 40 percig, interaktív módban 4 órán át, készenléti állapotban pedig legfeljebb 3 hónapig bírja. A LED kontroll dióda jelzi az akkumulátor állapotát.

 

Üzemmódok áttekintése

Két különböző lehetőség közül választhat az alkalmazásban: interaktív mód, vagy vezérlés mobiltelefonon keresztül. Az interaktív mód véletlenszerűen mozog. A kutyák számára tervezett játék úgy lett megtervezve, hogy felismerje a kutya viselkedését és ennek megfelelően reagáljon. A Wickedbone értelmezi, hogy kutyája boldog, unatkozik, huncutkodik, megijedt, majd ennek megfelelően jár el. Az interaktív mód nagyszerű választás, ha vacsorát szeretne készíteni, filmet nézni vagy beszélgetni szeretne egy vendéggel és a kutyus folyamatosan zaklatja. Amennyiben a Wickedbone mobilalkalmazás vezérlése mellett dönt, az irány meghatározása mellett megváltoztathatja a gyorsulást vagy a fordulatszámot is. Beállíthatja az automata üzemmódot kül- és beltéri környezetbe is. A telefonos irányítás sokkal szórakoztatóbb a gazdi és házi kedvence számára is.

 

 

Ingyenes mobilalkalmazás

A Wickedbone alkalmazás elérhető iOS, valamint Android eszközökhöz.

A Wickedbone intelligens csont Bluetooth vezérléssel, a Wicked bone alkalmazáson keresztül, nem hagyja unatkozni házi kedvencét. Az Android / IOS alkalmazással, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja a mobiltelefonjához és kezdődhet a játék. Ennek az interaktív játéknak a nagy előnye, hogy nemcsak kedvenceit, hanem Önt is szórakoztatja - a mobiltelefonos vezérlésnek köszönhetően közvetlenül irányíthatja a csont mozgását, így nemcsak a kutyája, hanem Ön is játszani fog. A mobilalkalmazás segítségével szabályozhatja a játék mozgását, meghatározhatja az irányt, a sebességet vagy az elfordulást, továbbá aktiválhatja a beltéri vagy kültéri üzemmódot is. A játék akár 20 méteres távolságból is irányítható.

 

 

Egyszerű tisztítás

A Wickedbone játék kerekei könnyen tisztítható anyagból készülnek, egyszerűen és gyorsan szétszerelhetők és kitisztíthatók. A Wickedbone mosható és vízálló, vízben való játszásra is alkalmas és karbantartása nem igényes. Üzletünkben tartalék kereket is vásárolhat. Különféle színeket kombinálhat és létrehozhatja saját Wickedbone-ját.

 

 

Wickedbone oktató videó

 

 

Termék fotók

 

Technikai paraméterek

     Töltés

Micro USB

     Védelem

vízálló

     Töltési idő

1 óra

     Kutyafajta

közepes, nagy

     Akkumulátor kapacitás

500 mAh

     Súlya 

300 g

     Csomagolás

papírdoboz

     A játék méretei

sz.151,5 mm x m.64 mm

    Maximális sebesség

3,5 m/s

 

A Wickedbone előnyei és hátrányai

Újratöltés USB kábelen keresztül   Nem alkalmas a legkisebb testű kutyáknak
Mozog, hangot ad ki és 9 programmal lett ellátva    
Mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető    
Hosszú élettartamú akkumulátor    
Tartós polikarbonátból készül    
Közepes és nagytestű kutyáknak    
Támogatja a szórakozást, az interakciót és a mozgást    
Egyszerű karbantartás    

 

A csomag tartalma

 • Wickedbone csont
 • Micro USB kábel

Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -15%
Wickedbone Tires
Változatok (2)
kék Tmavě zelená

Wickedbone Tires

Raktáron
4 455 Ft
3 785 Ft

Összehasonlítás