Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog póráz új kötélen és nincs több kutya ürülék a gyepen!

Az új esztendő beköszöntével örvendhet a megújult Reedog kutyapóráznak. Ezúttal minőségi zsinórral! A jól ismert és megszeretett Reedog szalagos pórázhoz hasonlóan, megmaradt a megjelenése és az összes előnye. Ezért örvendhet az ergonómikus fogantyúnak (két változatban), modern színeknek és 3 zsinórkezelési üzemmódnak. Tehát mi is az, amit javítottunk? A zsinóros kutyapóráz fogantyújához rögzíthető ürülékzacskó tartó, mellyel elkerülheti a kellemetlen helyzeteket és a pórázhoz hasonlóan, az ürülékzacskó is mindig kéznél lesz.

 

Kényelmes sétáltatás és tiszta gyep! Hogyan függ össze a kettő?

Minden kutyatulajdonos naponta megtapasztalja, mit jelent gondoskodni és felelősséget vállalni a kutyusért. Többek között ide tartoznak a táplálkozás, mozgás, higiénia, állatorvosi ellátás, de ne feledkezzünk meg a "kis dolgokról" sem, amelyek nem kevésbé fontosak - ilyen például a kedvence körüli környezet tisztasága és ürülék eltávolítása, szükségletük elvégzését követően. Bár a legtöbb kutyatulajdonos eltakarítja kedvence ürülékét, azonban bármikor és bárkivel megtörténhet, hogy otthon felejti az ürülékzacskót vagy kedvence a szokásosnál több meglepetést hagy a járdán vagy a sövényen. Ezért a póráz mellé készítse el a Reedog ürülékzacskó tartót is, melyet felcsatolhat a pórázra és nem törtéhet meg, hogy otthon felejti az ürülékzacskót.

 

Miért fontos eltakarítani az ürüléket?

A tenyésztők többsége nagyon jól tudja, miért kell eltakarítani a kutya ürülékét: Az eltakarítatlan ürülék nemcsak esztétikátlan, de könnyen parazitafertőzés vagy betegség forrásává is válhat - különösen a kerekférgek és a szalmonella. Hasonló "meglepetésekre" leginkább más kisállatok vagy gyermekek fizetnek rá, ezért a törvény szigorúbban felügyeli ezeket a bűncselekményeket. Ezenkívül jól ismerjük a kutya ürülékkel borított tavaszi gyepeket és járdákat. A Reedog ürülékzacskó tartállyal még egyszerűbbé válik a kutyasétáltatás és gondoskodás négylábú kedvencünkről.


Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -32%
Reedog Senza ürülékzacskó tartó + 15 db zacskó
Változatok (2)
fehér fekete

Reedog Senza ürülékzacskó tartó + 15 db zacskó

Raktáron
770 Ft
525 Ft

Összehasonlítás