Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog autósülések – Biztonságos utazás kutyái számára

Az autósüléseket elsősorban gyermekek szállítására használják. Biztosítják a gyermek biztonságát és kényelmét az utazás során. A kisállat kiegészítők gyártói újdonsággal léptek a piacra, mégpedig autósülésekkel kutyák és macskák számára. Céljuk, hogy növeljék kedvenceink biztonságát és kényelmét. Bemutatjuk a Reedog autósülések előnyeit, melyeket kis- és közepes méretű kutyák és macskák szállítására terveztek.

 

A Reedog autósülés használható az első ülésen, a hátsó ülésen és a csomagtartóban. Használható közönséges fekhelyként is. Az ülés biztonság- és kényelemérzetet ad négylábú kedvenceinknek. Ez nagyon fontos, mivel az autós utazás számos háziállat számára stresszes lehet. Ha csökkenteni szeretné kedvence negatív érzelmeit, fontolja meg és vásároljon szőrös társának Reedog autóülést.

Az autóülés övvel és csattal rögzíthető az autó üléséhez. Rögzíthető az autó első vagy hátsó üléséhez - a hátsó üléshez Isofix segítségével is rögzíthető. Termékünk univerzális és kompatibilis a legtöbb autótípussal: kombi, SUV, hatchback, szedán, stb. Az összes szabványos járműmodellhez alkalmas. A termék külső méretei: szélessége 46 cm, mélysége 46 cm, magassága 31 cm. Az ülés súlya körülbelül 1 kg.

Az autóülések kiváló minőségű alkatrészekből és anyagokból készülnek. Strapabíró, masszív anyag és robusztus kárpitszál varratok garantálják a hosszú élettartamot. Az ülés belseje kellemes anyaggal lett bevonva. A párnázat rendkívül puha, amely biztosítja kedvence kényelmét az utazás során és segíti a pihenést is.

További előnye, hogy ellenáll az időjárási viszonyoknak és a szennyeződéseknek. A Reedog autóülés könnyen tisztítható, melynek köszönhetően egyszerűen tisztán és higiénikusan tarthatók. A termék alsó része nem szőtt polipropilénből készült - fekete szövet, amely cseppálló. Különösen hasznos az őszi és téli hónapokban, de az esős tavaszi és nyári napokon sem hagy cserben. A habszivacs kiváló hőszigetelést biztosít, így télen-nyáron is megfelelő hőmérsékleten tartja kedvencét. Az autóülés robusztus és kiemelt oldalainak, valamint az üléseket ki- és beszálláskor védő speciális nyelvezetnek köszönhetően hatékony védelmet biztosít az autó belterének, bármilyen szennyeződéssel szemben.

A belső rész két anyagváltozatban készült. Az első az "eco-bőr", vagyis a Reedog Skaj autósülés. Ezt az anyagot puhaság és kellemes tapintás jellemzi, ugyanakkor vízállóságot biztosít. Ezt az anyagot gyakran használnak bútorgyártáshoz, ami kiemeli annak kiváló minőségét és tartósságát. A második lehetőség a Reedog Oxford - az "oxford" egy robusztus szövet, amely ellenáll a karcolásnak és a nedvességnek.

Ha kutyájával vagy macskájával szeretne utazni, a Reedog autóülés ideális megoldás lesz Ön és négylábú kedvence számára, mely garantálja a biztonságot és a kényelmet.


Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -10%

Autóülés Reedog Trip Oxford grafit

Raktáron
38 140 Ft
34 325 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -10%

Autóülés Reedog Trip Skaj black

Raktáron
38 140 Ft
34 325 Ft

Összehasonlítás