Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Litter Robot III - hogyan kell be/kikapcsolni a 8 órás üzemmódot

Amennyiben szeretné kikapcsolni a Litter Robot automata macskatoalettet vagy szeretné minden nap ugyan abban az időpontban automatikusan kikapcsolni, mindezt megteheti. Az összes készülék 8 órás alvó üzemmóddal lett felszerelve, mely bármikor deaktiválható. Ha ezt az üzemmódot aktiválja, a készülék 8 órán át ki lesz kapcsolva.

Hogyan aktiváljuk a 8 órás alvó üzemmódot?

Elegendő eldöntenie, hogy milyen időpontban szeretné, hogy a készülék kikapcsoljon. Nyomja meg a ciklus nyomógombját és tartsa lenyomva a sárga dióda kivilágításáig. Az elkövetkező 8 órában a sárga és a kék dióda világítani fog, jelezve, hogy a gép alvó üzemmódban van. 8 óra elteltével befejezi a tisztítási ciklust és csak a kék dióda világít tovább, ami azt jelzi, hogy a Litter Robot visszatért a normál tisztítási üzemmódba.

Ha az automatikus üzemmódot aktiválja, a toalett a kiválasztott időpontban automatikusan alvó üzemmódba kapcsol - mindaddig, amíg az üzemmódot nem kapcsolja ki. Az alvó üzemmód deaktiválása szintén egyszerű. Amennyiben a készülék alvó üzemmódban van, egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a ciklus nyomógombját mindaddig, amíg a sárga dióda elalszik. Ha a készülék normál üzemmódban van, szintén nyomja meg és tartsa lenyomva a ciklus gombját. Ebben az esetben azonban a sárga dióda néhány másodpercre kivilágít, majd elalszik - ez azt jelzi, hogy az alvó üzemmód deaktiválva lett.