Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Litter Robot III - az éjszakai megvilágítás ki/bekapcsolása

A macskák általában kiváló látással rendelkeznek, de az öregedés és a betegségek csökkenthetik képességüket gyengébb fényviszonyok mellett. A Litter-Robot automatikus éjszakai megvilágítással lett felszerelve, mely segíti a macskát a látásban sötétben is.

A Litter-Robot automatikus éjszakai megvilágítással rendelkezik. Ezt a funkciót a Cycle fölött található fényérzékelő szenzor automatikusan aktiválja és deaktiválja. Ha a fényérzékelő csökkent fényviszonyt észlel, az éjszakai megvilágítás bekapcsol.

Amennyiben a Cycle gomb fölötti fényérzékelő szenzort letakarja, ellenőrizheti, hogy aktív e a funkció. Figyelje, hogy aktiválódik-e az éjszakai megvilágítás vagy sem.

Ha szeretné a Night Light funkciót kikapcsolni, nyomja meg és és tartsa lenyomva a készülék bekapcsológombját kb. 5 másodpercig. Az éjszakai fény kivilágít, majd kialszik.

A Night Light funkció bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a készülék bekapcsológombját kb. 5 másodpercig. Az éjszakai fény villogni kezd és a környező fényviszonyra való tekintettel vagy kialszik (amennyiben világos van) vagy aktív marad (amennyiben sötétedik vagy sötét van).