Tisztelt Vásárló! Technikai okok miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető. A beérkezett megrendeléseket késedelem nélkül postázzuk. Az email üzenetekre 24 órán belül választ kap. Megértését köszönjük.
Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Litter Robot III - a tisztítási ciklus beállítása

Amint a macska elhagyja a WC-t, a Litter Robot automata macska toalett elindítja az úgynevezett várakozási időt, mielőtt megkezdené a tisztítási ciklust. A várakozási idő az igényeknek megfelelően, szükség szerint állítható. A gyárilag beállított várakozási idő 7 perc. Lehetőség van ezt az időt 3 vagy 15 percre módosítani.

A várakozási idő beállítása nagyon egyszerű. Az Empty gomb lenyomva tartásával (kb. 5 másodpercig) belép a várakozási idő beállításába. A diódák egyike villogni kezd, mely jelzi az aktuálisan beállított várakozási időt. A Reset gomb megnyomásával módosítja a beállítást. A kék dióda villogása 3 perc, a sárga dióda 7 perc, míg a piros dióda 15 perc. Amint beállította a kívánt várakozási időt, nyomja meg és tartsa lenyomva az Empty gombot, mellyel elmenti a beállításokat. A kiválasztott várakozási idő megerősítését a kék dióda ismételt villogása jelzi, majd a készülék készenléti üzemmódra vált.