Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Litter Robot III - a kék dióda villog

Vásárló tapasztalata:

Jó napot, múlt év márciusban vásároltam meg a Litter Robot automata WC-t. E héten lettem figyelmes arra, hogy szinte minden nap 4-5x a kék dióda villogott, de az ürüléktartály üres volt. A toalett leállt és a tisztítási ciklus nem fejeződött be. Ha a WC-t csatlakoztatom az aljzathoz, a kék dióda villog és a Reset gomb megnyomását követően a sárga dióda gyorsan kezd villogni. A toalett meg sem mozdul. Kitisztítottam az érzékelő fémlemezeit, mert azt hittem, hogy ebben lehet a probléma. Sajnos nem segített és a probléma továbbra is fennáll. Ebben kérem segítségüket, Pali.

 

 

Hogyan oldjuk meg a problémát:

Az alábbi hibaelhárításnak meg kellene szüntetnie a kék dióda villogását, amikor a hulladékfiók üres. Miután megoldódott a probléma, a készüléknek újra fel kell ismernie, mikor látogatta meg a macska a WC-t és ennek megfelelően végezni a tisztítási ciklust.

Amennyiben szeretné elhárítani a hibát, a következőt kell tennie:

1.) Hagyja bekapcsolva a készüléket a villogó kék diódával és húzza ki a készülékből a hálózati kábelt.

2.) Várjon 10 másodpercet, majd a kábelt ismét csatlakoztassa a készülékhez.

3.) Várja meg, amíg a készülék befejezi a bevezető ciklust. Amennyiben a kontroll dióda kéken világít, a hibakód sikeresen törölve lett a toalett memóriájából. Ha viszont tovább kéken villog, folytassa a hibaelhárítást. Ürítse ki a hulladéktartályt, amennyiben tartalmaz hulladékot és helyezze fel ismét a hulladékzsákot.

Megjegyzés: Sötét színű hulladékzsák használatakor mindig dugja be a fülekbe.

 

 

Ellenőrizze, hogy a DFI lencsék nem tartalmaznak e valamilyen akadályt:

  1. Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a vezetéket az egységből.
  2. Szerelje le a toalett fedelét.
  3. Nézze át az alapegység felső részét, nem került e bele valamilyen szennyeződés vagy alom - kis mennyiségben normális. Szükség szerint tisztítsa ki.
  4. A hulladékcsatorna belsejében 2 darab "lencse" látható (jobb oldalon és bal oldalon). Ellenőrizze, hogy a lencséken ne legyen semmilyen szennyeződés. Előfordulhat, hogy a hulladék ráesik a lencsékre.
    (A lencsék tisztításához javasoljuk enyhén nedves, puha rongy használatát.)
  5. Helyezze vissza a fedelet. 
  6. Ismét csatlakoztassa a készüléket a hálózathoz. Kapcsolja be a készüléket és nyomja meg a ciklus gombot. A tisztítási ciklus befejezését követően a kék LED diódának kell világítania és a készüléknek alap helyzetben kell lennie.