Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Litter Robot III - a dióda sárgán villog

Vásárló tapasztalata:

Körülbelül 1 éve vásároltam Litter Robot macska toalettet. Jelenleg a WC használhatatlan, folyamatosan elakad. Elindul a rotációs ciklus és kiüríti a hulladékot - közvetlenül a hátramenet előtt a WC leáll és villogni kezd a sárga dióda. Próbáltam kitisztítani a WC-t, de nem segített a helyzeten.

Köszönöm a tanácsot, Dávid

A probléma megoldása:

*Ha a jelzőfény sárgán villog, ellenőrizze, hogy a problémát nem a készülék túlsúlya okozza e (a macska nem hagyta el a kamrát, esetleg túl sok az alom vagy a hulladék a készülékben). Ellenőrizze a külső fedél rögzítését és a markolat biztonsági funkcióját: 

Amennyiben az érzékelőt folyamatosan túlsúly aktiválta, a villogó sárga dióda 2 perc elteltével villogó piros fényre vált. Távolítsa el a felesleges súlyt a készülékből és ellenőrizze a készüléket az alábbiak szerint: 

 • a toalett meghaladta a hulladék vagy az alom tömegkorlátját
 • a toalett egyenetlen vagy puha felületen lett elhelyezve
 • a toalett érintkezik a fallal és nem lett a szoba sarkában elhelyezve

 

 

Ha a sárga dióda másodpercenként 1x villog:

 • A Power gomb megnyomásával kapcsolja ki a készüléket.
 • Vegye le a WC külső fedelét, majd kézzel forgassa a glóbuszt alaphelyzetbe.
 • Győződjön meg arról, hogy a toalett a megfelelő irányban van és biztosítsa be a hátoldalon található fekete kulcsot.
 • Helyezze vissza a felső fedelet és ellenőrizze, hogy mind a négy fülecske (Anti-Pinch) rögzítve lett-e az alaplaphoz.
 • A Power gomb megnyomásával kapcsolja be a készüléket.
 • A toalett nem forog és a sárga fény villogni fog, ha a burkolat felhelyezése okozza a problémát. Ellenőrizze, hogy a kulcs teljesen be lett-e helyezve a reteszbe és hogy mind a 4 burkolatfül rögzítve lett-e az alaplaphoz.
 • A WC az óramutató járásával ellentétes irányba indul el, világító sárga dióda kíséretében. Néhány másodperc elteltével nyomja meg a Reset gombot a ciklus leállításához. Ha a ciklust leállt, nyomja meg ismét a Reset gombot a ciklus megszakításához és az eredeti helyzetbe való visszatéréshez.

Megfelelő működés esetén a WC a toalett visszaforog alaphelyzetbe és világítani fog a kék dióda.

Ha a sárga dióda másodpercenként 2x villog:

 • Az Anti-Pinch biztonsági funkció - 2 fém érintkező csap, melyek csatlakoznak az alaplaphoz és amelyeknek folyamatosan érintkezniük kell az alaplappal. Amennyiben nem érintkeznek egymással vagy elrozsdásodtak, a sárga dióda villogni kezd. Az Anti-Pinch biztonsági funkció a toalett alapegységének a felső, bal-hátsó részében lett elhelyezve. Le kell vennie a burkolatot, a glóbuszt és az aljzatot. Ha nem érintkeznek egymással, próbálja megmozgatni őket lapos csavarhúzóval úgy, hogy felfelé nyomja.