Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kutya és cica itatókutak a nyári melegben!

Meleg időben fontos, hogy kedvenceink elegendő friss vízhez juthassanak. Az itatókút vagy vízadagoló, nagyszerű módja annak, hogy tiszta, friss vizet biztosítsuk számukra egész nap.

Az itatókutak a víz rendszeres keringtetésével működnek, miközben a szűrő folyamatosan tisztítja a vizet. Ennek köszönhetően a víz hosszabb ideig friss és tiszta marad. Az itatókút vizét a nyári hónapokban hetente, az év többi részében 2-3 hetente javasolt cserélni. A vízcsere során az alapvető tisztítást is el kell végezni.

Az itatókutak a macskák és kutyák számára érdekesebb vízivási módot kínálnak. A folyóvíz egyszerűen vonzóbb számukra. A legtöbb macska és kutya szívesen játszik a vízzel, a szökőkutak pedig ezt teszik lehetővé. Ez segíthet növelni a napi vízbevitelüket, ami fontos az egészségük szempontjából, különösen a forró nyári napokon.

Előnyök és különbségek a 4 Petkit Eversweet itatókút modell között:

Petkit Eversweet Solo: Ez az itatókút az Eversweet sorozat alapmodellje. 1-2 macskának vagy kutyának alkalmas. Az Eversweet Solo itatókút kapacitása 1,8 liter és kiváló minőségű műanyagból készült. Karbantartása is nagyon egyszerű.

Petkit Eversweet Solo 2:Ez az itató a Petkit Eversweet Solo szökőkút továbbfejlesztett modellje. Nagyobb űrtartalmú (2 liter az 1,8 literhez képest) és tartósabb anyagból készült. Új típusú szűrővel lett felszerelve, amely hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket és a baktériumokat a vízből.

Petkit Eversweet 3: Az Eversweet 3 egy újabb innováció az Eversweet termékcsaládban. 1,35 l-es űrtartalmával kisebb macskák vagy kutyák számára alkalmas. Az Eversweet 3 szökőkút körülbelül 25%-kal csendesebb, mint az Eversweet 2 és akkumulátorral lett felszerelve. Karbantartása is nagyon egyszerű.

Petkit Eversweet 5 Mini: Az Eversweet termékcsalád legkisebb modellje 1 literes víztérfogattal. Prémium minőségű kerámia felülete megkönnyíti a tisztítást és lassítja a baktériumok szaporodását a vízben. Nagy előnye a rendkívül csendes működés és vezérlés egy ingyenes mobilalkalmazás segítségével.

Mind a négy Petkit Eversweet itatókút modell szűrővel lett felszerelve, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a baktériumokat a vízből. A szűrő cserélhető, használattól függően 30-60 naponta kell cserélni.

A Petkit Eversweet itatókutak többféle színben kaphatók, így kiválaszthatja a megfelelőt. A szökőkutak nagyszerű módja annak, hogy kedvenceit friss vízzel láthassa el a forró nyári napokon. Az ideális termék kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni, mint például a kisállat méretét, az állatok számát vagy a költségkeretet.


Kapcsolódó termékek