Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Karácsonyi Reedog plüss játékok kutyusoknak

Kifogyott az ötletekből, mivel lepje meg négylábú kedvencét a karácsonyfa alatt? Aki játszik, az nem rosszalkodik és soha nem követ el hibát, ha egy aranyos játékkal lepi meg kutyusát. Ha pedig igazán eredeti szeretne lenni, szerezzen be kutyájának egy Reedog karácsonyi játékot. A karácsonyi plüss játék kollekció boldoggá teszi az összes négylábú házi kedvencet.

 

Reedog Mikulás, plüss fütyülős játék, 25 cm

Eredeti Reedog kutyajáték, Mikulás alakjában. A plüssből készült játék húzásra, harapdálásra vagy ölelgetésre alkalmas az összes kutyafajta számára, mérettől függetlenül. A játszás izgalmát fokozza a játék belsejében elrejtett fütyülő. A Mikulás puha, tartós és kellemes karácsonyi hangulatot varázsol otthonában.

A játék méretei: 25 cm és a súlya 66 g.

Reedog karácsonyi rénszarvas, susogó plüss játék, 31 cm

A Reedog karácsonyi plüssjáték használható húzásra, harapdálásra és sok más népszerű kutyás tevékenységre. Ideális kis és nagytestű kutyák számára. A susogó test és a játék belsejében található fütyülő órákig tartó szórakozást kínál házi kedvencének.

A játék méretei: 31 cm és a súlya 88 g.

Reedog karácsonyi mézeskalács, plüss fütyülős játék, 25 cm

Eredeti Reedog karácsonyi kutyajáték, mézeskalács házikó formájában. A plüssből készült játék húzásra, harapdálásra vagy ölelgetésre alkalmas az összes kutyafajta számára, mérettől függetlenül. A játszás izgalmát fokozza a játék belsejében elrejtett fütyülő. A mézeskalács rendkívül puha, tartós és kellemes karácsonyi hangulatot varázsol otthonában. 

A játék méretei: 25 cm és a súlya 65 g.

Reedog karácsonyi plüss labda - Rénszarvas, ø 10 cm

A cuki rénszarvas egy mókás karácsonyi játék, melynek belsejében egy fütyülő labda található. A játék strapabíró plüssből készült, amely karácsonyi hangulatot hoz az otthonába és remek szórakozást nyújt az összes méretű és fajtájú kutyusnak. A játék rágásra és apportálásra alkalmas.

A játék átmérője 10 cm és a súlya 72 g.

Reedog karácsonyi rénszarvas Rudolf, plüss fütyülős játék, 35 cm

Rudolf rénszarvas az összes fatájú és méretű kutyának tetszeni fog. A játék tömör plüssből készült, amely kellemes karácsonyi hangulatot varázsol otthonában és remek szórakozást nyújt négylábú barátainak. A fütyülős cuki játék alkalmas rángatásra, rágásra vagy ölelgetésre.   

A játék mérete 35 cm és a súlya 114 g.

Reedog karácsonyi rénszarvas rágókötél, plüss + kötél, 22 cm

A Reedog karácsonyi rágókötél ideális játék a kutyával való interaktív játszáshoz. A játék felülete puha pamutszálakból és kötélből készült. Alkalmas játszásra, húzásra, rágásra vagy ölelgetésre. A beépített fütyülő még több szórakozást nyújt kedvencének.

A játék mérete 22 cm és a súlya 84 g.


Kapcsolódó termékek