Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Interaktív játék Cheerble Wicked Mouse – hogy felvidítsa macskáját

Minden cicagazdi tudja, hogy egy elégedett és aktív macska boldog macska. A Cheerble Wicked Mouse egy innovatív termék a piacon, amely több órányi szórakozást és mozgást biztosít macskájának. Ez a játék az interaktív játék új dimenzióját hozza el szőrös kedvence számára.

A Cheerble Wicked Mouse egy interaktív játék, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy több órányi szórakozást biztosítson cicájának. Ez az okosjáték két különböző játékmódot kínál, hogy változatosabbá tegye kedvence vadászkalandját, miközben szimulálja a valósághű mozdulatokat. A továbbfejlesztett kialakításnak és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően biztos lehet benne, hogy macskája megszakítás nélkül tud játszani kedvenc játékával.

Tökéletes szórakozás

Ha a macska unatkozik és nem végez semmilyen tevékenységet, izgulni kezd. A Wicked Mouse játék segít elkerülni ezt! Csak nyomja meg az egér orrában elrejtett gombot és a készülék automatikusan mozogni kezd, elszalad kedvence elől. A termék egy intelligens algoritmust használ, amely magától irányt változtat és amikor akadályba ütközik, például falnak vagy bútornak, egy másik irányba gurul. Nem kell attól tartania, hogy elakad valahol és elrontja kedvence szórakozását!

 

Jól átgondolt dizájn

Szinte minden macskatulajdonos tudja, hogy ezek az egyedülálló háziállatok szeretnek vadászni. A Wicked Mouse játékot úgy tervezték, hogy kielégítse kedvence vadászati ​​igényeit. Formája egérre emlékeztet és villogó RGB világítású farokkal lett felszerelve. Ez még jobban felkelti kedvence figyelmét és üldözésre ösztönzi őket! Ráadásul a készülék környezetbarát és tartós anyagokból készült – kedvence fogai és karmai nem teszik tönkre!


Intelligens működés

A készüléket úgy tervezték, hogy macskájának elegendő ideje legyen játszani és pihenni. A Wicked Mouse először 10 percig működik, majd alvó módba kapcsol. Azonban bármikor újraaktiválható – elegendő megérinteni a játékot. Ennek a megoldásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy kedvence nem fog elfáradni és a játék sem fogja túl hamar untatni.

 

Beépített újratölthető akkumulátor

Nem kell pénzt költenie és elemet vásárolnia kedvence játékához. A Wicked Mouse egy hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral rendelkezik – egyszerűen töltse fel a mellékelt mikro USB-kábellel. A töltés körülbelül egy órát vesz igénybe! Egy teljesen feltöltött eszköz körülbelül 40 percnyi játékidőt biztosít macskájának. Ügyeljen arra, hogy kedvence mindig jól érezze magát és biztosan nem fog unatkozni!

A termék előnyei:

  • Valósághű egérmozgás
  • Színes világító LED farok
  • Játékmód és pihentető mód
  • Automatikus visszaállítás felboruláskor
  • Az akadályok elkerülése
  • Újratölthető

A Cheerble Wicked Mouse népszerű választás a macskatulajdonosok körében, akik aktív és szórakoztató élményt szeretnének biztosítani kedvenceiknek. Innovatív dizájnjával, interaktív funkcióival és biztonságos kialakításával ez a játék a cicás otthonok remek kiegészítőjévé vált. Nemcsak fizikai aktivitást biztosít, hanem elősegíti a mentális stimulációt is, ami kulcsfontosságú a boldog és egészséges cicákhoz.

Ne feledje, a megfelelő játék kiválasztásához, mindig fontos megfigyelni, hogyan reagál a cica és gondoskodni kell arról, hogy biztonságosan használhatóak legyenek.


Kapcsolódó termékek

Cheerble Wicked Mouse
Változatok (2)
Modrá Oranžová

Cheerble Wicked Mouse