Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Figyelem: Óvakodjon a hamisítvány Petrainer termékektől.

Tisztelt vásárló,

Felhívjuk a figyelmét a Petrainer elektronikus kiképző nyakörvek egyre gyakoribb problémájára. A piacon megjelennek ennek a márkának a példányai és alacsonyabb áron kerülnek értékesítésre. Néhány kiskereskedő még közvetlenül Petrainer néven is forgalmazhatja a termékeket. Ezektől az eladóktól vásárolva nem bízhat a termék eredetiségében, a garanciában és a jótállás utáni szolgáltatásokban. A kiképző nyakörvek, amelyek nem hivatalos forgalmazásból származnak, nálunk semmilyen módon nem javíthatók!!!

 

 

 

Cégünk az egyetlen hivatalos nagykereskedelmi Petrainer márka forgalmazója. Kizárólag üzletünkben vagy hivatalos márkakereskedőinknél megvásárolt nyakörvek esetében tudjuk garantálni azok 100% -os hitelességét, teljes 2 év garanciát, magyar nyelvű használati utasítást, továbbá garanciális és jótállás utáni szolgáltatást. Határozottan felhívjuk figyelmét a nem engedélyezett viszonteladóktól történő vásárlásra. Lehetséges, hogy olcsóbban vásárol termékeket, de a legtöbb esetben ezek másolatok vagy szürke import.

 

Miért vásároljon hivatalos forgalmazótól?

  • 100% -os minőségi garancia: Az engedélyezett márkakereskedők hálózatában vásárolt termékek esetében garantált, hogy a termékek eredetiek és nem másolatok vagy szürke importok.
  • Standard feletti szolgáltatás és reklamáció ügyintézés: A hivatalos kereskedők hálózatában vásárolt áruk esetében a reklamáció ügyitézése rugalmas és gyors. A legtöbb reklamáció a lehető legrövidebb időn belül rendezésre kerül (általában 3-5 munkanap).
  • A hivatalos kereskedőtől megvásárolt árucikk esetében az ügyfél 30 napig ingyenesen kölcsönözheti és tesztelheti a készülékeket.

 

Hogyan ismerem fel a Petrainer másolatot?

1) A termékmásolat felismerésének fő kritériuma az ár. Minden hivatalos kereskedő betartja az "ajánlott" kiskereskedelmi árakat. Amennyiben az ár jelentősen eltér az ajánlott kiskereskedelmi ártól, valószínű, hogy a termék másolat vagy szürke import.

2) minden egyes csomagoláson / dobozon fel kell tüntetni a gyártó logóját, a legtöbb esetben magán a terméken. Csak néhány modell esetében nincs logó a terméken. Hamisítvány esetében a dobozon és a terméken nem található logó. Alternatív megoldásként a terméket teljesen másképp nevezik meg.

3) a könnyebb megkülönböztetés érdekében az eredeti termékek egyedi EAN kóddal lettek ellátva, mely a külső dobozon látható.

 

Hamisítvány (csomagolás logó és EAN kód nélkül)

 

Hamisítvány

Eredeti termék