Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Az Ön által vásárolt sütiket a H4P menhelyre hoztuk

Hálás köszönet mindenkinek, aki adományozott a kutyáknak szánt finomságokkal! A Home For Pets menhelyre a napokban érkezett meg a sütiszállítmány.

Minden állatbarát életében vannak pillanatok, amelyek meleg érzéssel töltenek el, hogy valami jót teszünk. Az egyik ilyen alkalom volt a közelmúltban egy kutyamenhelyen tett látogatás. Érkezésünkkor a menhely munkatársai őszinte mosollyal és hálával fogadtak minket, valamint a négylábú kedvencek ugatása a kerítés mögött. Azonnal világossá vált, hogy olyan helyen vagyunk, ahol nem csak szívesen látnak, de szükséges is minden segítség.

A menhelyen számos, különböző korú és fajtájú kutyát láttunk, mindegyiknek megvan a maga története és vágya az új otthon után. Szemük a reményről és a szeretet iránti vágyról beszélt, amelyet mindegyikük megérdemelt. A kutyáknak kekszet ajándékoztunk, amit vásárlóink nagylelkűségének köszönhetően vásároltunk. Akár hiszi, akár nem, az öröm, amit ezeknek a kutyáknak a szemében láttunk, felejthetetlen volt. Látogatásunk nem csak a finomságosztásról szólt. Alkalom volt arra is, hogy megköszönjük a menhely dolgozóinak végtelen munkáját és gondoskodását, amit az állatoknak szentelnek. A kutyák iránti elkötelezettségük és szeretetük igazán csodálatra méltó.

Végezetül szeretnénk kifejezni nagy köszönetünket Nektek, vásárlóinknak, hogy adományozás mellett döntöttetek. Az állatok iránti nagylelkűséged és szíved azt mutatja, hogy vannak jó emberek a világon, akik készek segítő kezet nyújtani. Együtt megváltoztatjuk azok életét, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. KÖSZÖNJÜK!