Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

A legkeresettebb automata toalett macskáknak – Petkit Pura X

A Petkit Pura X cica WC egyértelműen a világ egyik legjobb terméke a macska toalettek között. A WC-t úgy tervezték, hogy megkönnyítse a macska higiéniáját és időt takarítson meg. Ez a modern WC intelligens funkciókkal lett felszerelve, amelyek javítják a tisztaságot és a kényelemet a maximálisan 10 kg-os cicák körében. Az intelligens WC-t egy ingyenes mobilalkalmazással vezérelheti, okostelefonján keresztül.

 

 

A Petkit Pura X macska toalett előnyei: 

Abszolút higiénia
A Petkit Pura X úgy lett kialakítva, hogy a legmagasabb szintű higiéniát biztosítsa macskája számára. Az öntisztító érzékelők integrált rendszerének és az automatizált tisztításnak köszönhetően minden szennyeződés, például vizelet és széklet gyorsan eltávolítható. Ez biztosítja a tisztaságot és biztonságot négylábú kedvencének.

Szagtalan
A Petkit Pura X segítségével elfelejtheti a macska WC-vel járó kellemetlen szagokat. Az automata WC-ben található fejlett légszűrő rendszernek köszönhetően megszűnnek a kellemetlen szagok és a levegő friss és kellemes marad. A toalett része egy kellemes illatú vécétisztító szagtalanító koncentrátum is. A koncentrátum minden használat után automatikusan aktiválódik és nagyjából 30 napig kitart. 

Könnyen kezelhető
A Petkit Pura X-et úgy tervezték, hogy egyszerű és barátságos legyen. Intuitív vezérlésének és kényelmes bejáratának köszönhetően macskája gond nélkül kényelmesen léphet be és használhatja a WC-t.

Idő- és munkamegtakarítás
Az automata macska toalett rengeteg időt és munkát takarít meg, amit egyébként egy hagyományos macska WC kézi tisztítására kellene fordítania. A Petkit Pura X elvégzi az összes szükséges feladatot, így több ideje marad szórakoztató és fontosabb tevékenységeire.

Modern design
A Petkit Pura X modern és elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Kompakt mérete és stílusos megjelenése biztosítja, hogy az automata macska toalett stílusos kiegészítője legyen otthonának. A WC megfelel az összes cicának 10 kg-ig, a belső nyílás mérete 22 x 18 cm. 

Környezetbarát
Ezt a terméket a környezetre való tekintettel tervezték. A WC kompatibilis az összes típusú száraz csomósodó alommal, ami minimálisra csökkenti a töltőanyag-felhasználást. A WC-t akár 7 liter alommal is megtöltheti. 

WC szőnyeg
A csomag tartalmaz egy Petkit alátétet is, amely puha anyagból készült, összegyűjti az almot és megakadályozza, hogy kedvence széthordja a házban. Kellemes és gyengéd a macska mancsaihoz. Az egység elülső lábai alá helyezi, ami megakadályozza, hogy elmozduljon és a helyén maradjon.

LED kijelző és vezérlők
A WC átlátszó modern LED kijelzővel rendelkezik, mellyel a készülék összes funkciója beállítható és monitorozható. A kijelzőn a macska aktuális súlya, a napi WC-használatok száma, a maradék alom százalékos aránya, illetve a fedél vagy a WC megfelelő elhelyezésére vonatkozó figyelmeztetések is megjelenhetnek.

Hogyan működik a Petkit Pura X macska toalett?

A WC érzékelőkkel lett felszerelve, amelyek érzékelik, hogy a macska mikor lép be vagy hagyja el a WC-t. Ezek az érzékelők érzékenyek a mozgásra és rögzítik a macska tevékenységét a WC körül. A Pura X több érzékelőből álló sorozat, amelyek különböző tevékenységeket érzékelnek. A belső érzékelők érzékelik a macska be- és kilépését. A Pura X intelligens Triple Protection rendszerrel lett felszerelve, amelyet a macskák természetes viselkedésének megfigyelésével fejlesztettek ki. Így számos karbantartási védőkorláttal rendelkezik a potenciális kockázatok megelőzése érdekében. 

A macska távozása után a WC automatikus tisztítási ciklust indít el. A mechanizmus aktiválódik és kitisztítja az almot. A WC egy speciális rendszerrel lett felszerelve, amely a hulladékot külön tartályba távolítja el és tárolja, így magát a WC-t is tisztán tartja.

A Pura X beépített szűrővel lett felszerelve, amely felfogja az ürülékből származó szagokat. Ez a szűrő segít tisztán tartani a levegőt és megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését a WC körül.

A WC-n lévő jelző figyelmeztet, ha ki kell üríteni a hulladéktartályt, vagy cserélni kell az utántöltőt. Ez biztosítja, hogy a WC mindig használatra készen álljon és fennmarad az optimális higiéniai szint.

A Pura X biztonsági érzékelőkkel rendelkezik, amelyek leállítják a tisztítási ciklust, ha a macska újra belép a WC-be. Ez megakadályozza a nem kívánt érintkezést a macska és a WC mozgó részei között, így biztosítva kedvence biztonságát.

A WC tisztításához és karbantartásához csak ürítse ki a hulladéktartályt és tisztítsa meg a szükséges részeket. Amint az ürüléktartály megtelik, a WC értesíti Önt a Petkit alkalmazásban mobileszközén és a WC LED-kijelzőjén. A megtöltött hulladékdoboz cseréjekor egyszerűen húzza ki a tartályt és cserélje ki a zsákot. A WC-t úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető és karbantartható legyen, így időt takaríthat meg és könnyebben gondoskodhat macskája higiéniájáról.

A Petkit Pura X WC vezérlése

Mobilalkalmazás vezérlése: Letöltheti a mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi a WC vezérlését okostelefonon keresztül. Ezzel az alkalmazással módosíthatja a beállításokat, frissítheti a firmware-t és kedvence igényei szerint testre szabhatja a WC-funkcióit. Az alkalmazás letölthető az App Store és a Google Play áruházból.

Automatikus tisztítás: Az intelligens vezérlők segítségével beállíthatja a Petkit Pura X WC-t automatikus tisztításra. Például beállíthat egy ütemezést, hogy a WC minden használat után vagy meghatározott időközönként automatikusan megtisztuljon.

Házi kedvence egészségi állapotának megfigyelése: Az intelligens vezérlés tartalmazhat olyan érzékelőket, amelyek figyelik kedvence egészségét. Például észlelhetik a vizelet vagy a széklet mennyiségének változását és a  mobilalkalmazáson keresztül információt nyújthatnak kedvence egészségi állapotáról.

Karbantartási figyelmeztetések: Az intelligens vezérlő figyelmezteti, ha a hulladéktartályt ki kell üríteni, vagy más WC-alkatrészt kell cserélni. Így könnyebben karbantarthatja és optimális állapotban tarthatja a WC-t.

 

Miben jobb a Pura X, mint a Litter Robot WC?

A Petkit Pura X számos dologban különbözik a legismertebb automata cica toalett márkától, a Litter Robottól és számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek előnyös helyzetbe hozzák. Íme néhány kulcsfontosságú tényező, amelyek miatt a Petkit Pura X jobb, mint a Litter Robot WC:

Tisztább és biztonságosabb rendszer
A Petkit Pura X fejlett öntisztító érzékelőrendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a vizelet és a széklet gyors és hatékony eltávolítását. Ez a rendszer azonnal eltávolítja a szennyeződéseket, ami azt jelenti, hogy a WC mindig tiszta és higiénikus a macskája számára. Bár a Litter Robot szintén rendelkezik tisztító mechanizmussal, azonban a Petkit Pura X még nagyobb pontosságot és megbízhatóságot kínál.

Kevesebb kellemetlen szag
A Petkit Pura X integrált légszűrő rendszerrel lett felszerelve, amely hatékonyan szünteti meg a macska WC-ből áradó kellemetlen szagokat. Ez a rendszer biztosítja a friss és kellemes levegő fenntartását otthonában. Bár a Litter Robot szintén megakadályozza a szagok terjedését, a Petkit Pura X ebben a tekintetben is hatékonyabban teljesít.

Intuitív vezérlés és kialakítás
A Petkit Pura X könnyen használható. Intuitív kezelőpanellel és kényelmes bejárattal rendelkezik a macska számára. Emellett modern és elegáns dizájnnal büszkélkedik, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A Litter Robot vezérlése is egyszerű, de a Petkit Pura X kialakítása esztétikusabb és ízlésesebb.

Környezetbarát
A Petkit Pura X homok és természetes nedvszívó anyagok speciálisan kifejlesztett keverékét használja, amely minimalizálja a töltőanyag-felhasználást. Ez azt jelenti, hogy környezetbarát. A Litter Robot speciális macskaalom vagy más töltőanyag használatát igényli, ami nagyobb hatással lehet a környezetre.

Fontos megjegyezni, hogy a Petkit Pura X és a Litter Robot közötti választás az Ön egyedi preferenciáitól és igényeitől függ. Mindkét toalett bizonyos előnyökkel rendelkezik és figyelembe kell venni, hogy mely tényezők a legfontosabbak az Ön és négylábú kedvence számára.

 

 

Ügyfeleink véleménye a Petkit Pura X WC-ről

 • Tisztaság és higiénia: A felhasználók nagyra értékelik az automata WC-t, mert tisztán tartják a környezetet és minimálisra csökkentik a kézi tisztítás szükségességét. Az öntisztító érzékelő és a hulladékeltávolító rendszerek azonnal eltávolítják a szennyeződéseket és csökkentik a szagokat.

 • Könnyű használat: A legtöbb felhasználó értékeli az automata macska toalett használatának egyszerűségét és kényelmét. Az intuitív vezérlés, a kényelmes bejárat és a macska preferenciáinak beállítási lehetősége gyakran pozitív tulajdonságként szerepel.

 • Szagcsökkentés: A fejlett légszűrőrendszerrel rendelkező automata WC segít minimalizálni a macskaalommal kapcsolatos kellemetlen szagok terjedését. A felhasználók gyakran dicsérik, hogy otthonuk légköre friss és kellemes.

 • Idő- és munkamegtakarítás: Az automatikus funkcióknak köszönhetően, mint az öntisztítás és ürülék eltávolítás, a felhasználók arról számolnak be, hogy ezzel időt takarítanak meg és csökkentik az toalett napi tisztításának és karbantartásának szükségességét.

 

 

Miért vásároljon Petkit Pura X automata WC-t egy hagyományos WC helyett?

Tisztaság és higiénia
Az olyan automata macska toalett, mint a Petkit Pura X, magasabb szintű tisztaságot és higiéniát biztosít. Az öntisztító érzékelők és az automatizált tisztítás rendszere azonnal eltávolítja a szennyeződéseket, például a vizeletet és a székletet. Ez azt jelenti, hogy a cica mindig tiszta és higiénikus helyen végezheti el szükségletét.

A kellemetlen szagok megszüntetése
Az automatikus macska toaletteket, köztük a Petkit Pura X-et is gyakran speciális légszűrőrendszerekkel látják el, amelyek minimalizálják a kellemetlen szagok terjedését. Ez azt jelenti, hogy otthona légköre friss és kellemes marad.

Könnyű karbantartás
A hagyományos macska toalettekhez képest az automata macska WC kevesebb karbantartási munkát igényel. Öntisztító funkciók rendszere gondoskodik a hulladék eltávolításáról, így nincs szükség kézi tisztításra minden használat után. Ez időt takarít meg és csökkenti a gazdi erőfeszítéseit.

Időhatékonyság
Az automatikus működésnek köszönhetően a gazdinak nem kell aggódnia a macska WC rendszeres tisztítása miatt. Ez azt jelenti, hogy több ideje marad egyéb tevékenységekre.

Környezetbarát
Egyes automata macska toalettek, köztük a Petkit Pura X, kíméletes anyagokat és technológiákat használnak, amelyek minimálisra csökkentik a töltőanyag felhasználását.

Személyre szabási lehetőség
A Petkit Pura X állítható funkciókkal és üzemmódokkal rendelkezik, amelyek az adott macska igényeihez igazítható. Ez azt jelenti, hogy pontosan a kedvencének megfelelő környezetet alakíthat ki.


Technikai paraméterek:

 • A termék méretei: 50,4 x 52,3 x 64,2 cm
 • Belső nyílás: 22 x 18 cm
 • A termék súlya: 15 kg
 • Hulladéktartály űrtartalom: 7 l
 • Javasolt alommennyiség: 5 l
 • Anyaga: ABS műanyag
 • Teljesítmény: 12V, 24W

 

Kiegészítők a Petkit Pura X WC-hez:

 


Kapcsolódó termékek