Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

A kutya Menforsan illatok segítenek a kellemetlen szagok és szennyeződések eltávolításában még télen is

A kutyák számára készült Menforsan illatosító egy innovatív és kiváló minőségű termék, amely nemcsak kellemes élményt nyújt a gazdinak, hanem számos előnnyel jár a kutya egészsége és jóléte szempontjából. Ez a márka a biztonság és a minőség iránti elkötelezettsége miatt vált népszerűvé, így népszerű választás a kutyatulajdonosok körében szerte a világon.

A téli időszak, hozzánk hasonlóan, a kutyáknak is kihívást jelenthet és bár élvezhetjük a havas szórakozás varázsát, egy sáros séta után mancsuk és szőrzetük megtisztítása is kihívás lehet. Az érzékeny bőrt a kiszáradástól és a hideg okozta irritációtól védő Menforsan kutya illattal azonban nem csak frissítő élményben részesítheti szőrös barátját, hanem a szőrzetének hatékony ápolását is biztosíthat.

Természetes összetevők a biztonságos és egészséges ápolásért

A Menforsan illatok természetes összetevőkből készülnek, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak olyan durva vegyszereket, amelyek irritálhatják a kutya érzékeny bőrét. Ezek a biztonsági óvintézkedések kulcsfontosságúak kedvence optimális egészségének és jólétének megőrzésében. Az illatokat speciálisan a leghatékonyabb technológiák felhasználásával fejlesztették ki. A prémium minőségű koncentrált illatolajok speciális emulzióval kombinálva akár több napig is kellemes illatot hagynak a bundán. A természetes mandulaolaj, valamint az olyan tápláló összetevők, mint az A, B1, B2, B6 és E-vitaminok jótékony hatással vannak a szőrzet minőségére. A mandulaolaj emellett puhítja a szőrt és hidratálja a bőrt. Az illatosító alkohol, színezék, szulfátok és parabének nélkül készül.

Változatos illat

A Menforsan széles illatválasztékot kínál a kutyatulajdonosok számára. A friss és gyümölcsös illatoktól a lágy és nyugtató aromákig minden gazdi kiválaszthatja a kutyája személyiségének és igényeinek megfelelő illatot.

Antibakteriális hatás és védelem a szennyeződésekkel szemben

A Menforsan nemcsak a kutya szőrzetét illatosítja, hanem antibakteriális hatást is biztosít. Ez segít megszüntetni a kellemetlen szagokat és megvédi a szőrt a baktériumoktól, amelyek bőrproblémákat okozhatnak. A sárban járva nemcsak szennyeződést hagyhat a bundán, hanem sajátos szagot is. A kutyáknak szánt illatok speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek megszüntetni a kellemetlen szagokat és védelmet nyújtanak a bőrproblémákat okozó baktériumok ellen.

Könnyű használat és hosszan tartó hatás

A Menforsan illat felvitele egyszerű és gyors. Elég gyengéden a kutya szőrére permetezni az illatot és élvezni a hosszan tartó hatást. 

A Menforsan nem csupán illatosító, hanem a kutya általános egészsége és jóléte szempontjából is előnyös. Természetes összetevőikkel, változatos illataikkal és antibakteriális hatásukkal remek élményt nyújtanak gazdiknak és szőrös társaiknak egyaránt.


Kapcsolódó termékek