Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

A Catlink WC-k nagyszerű összehasonlítása

Az automata macskavécék népszerűvé váltak a macskatulajdonosok körében, akik kényelmesebb és higiénikusabb módot keresnek háziállataik gondozására. A Catlink márka az egyik vezető gyártója ezeknek a készülékeknek, és több, tulajdonságaiban és árában eltérő modellt kínál. Ebben a cikkben összehasonlítjuk a főbb Catlink modelleket, hogy segítsünk kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Catlink BayMax Scooper SE

A fejlett érzékelőkkel kombinált, kifinomult kialakítás biztosítja, hogy macskája megkapja a megérdemelt biztonságot és gondoskodást. Párosítsa az alomdobozt a speciálisan erre a célra kifejlesztett Catlink mobilalkalmazással, és kövesse nyomon kedvence egészségét. 

A Baymax Scooper 3 üzemmódot kínál, és 7 literes kapacitással rendelkezik. Auto üzemmódban a gép automatikusan megkezdi a tisztítást. Kézi üzemmódban egy gombnyomással bármikor elkezdheti a WC tisztítását, amikor csak szeretné. Az ütemezett üzemmódban egyszerűen beállíthatja a tisztítási időket az intelligens alkalmazásban.
A WC-t úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítson macskájának. A tágas belső tér lehetővé teszi a szabad mozgást és az alom használatát mindenféle korlátozás nélkül. Az alacsony bejárat könnyű hozzáférést biztosít minden korú és fizikai képességű macska számára, beleértve az idősebb vagy mozgáskorlátozott macskákat is. 

Catlink Baymax Scooper SE (Lite)

A Catlink Baymax Scooper SE Lite a Catlink BayMax Scooper SE automata WC könnyű változata. A BayMax Scooper SE modelltől eltérően a Catlink Scooper SE Lite nem teszi lehetővé több macska egyidejű nyomon követését az alkalmazásban, így egy macskás háztartások számára alkalmas. Emellett 3 működési módot kínál. Automatikus, kézi és üzemmódot, és 7 literes kapacitással rendelkezik.

Catlink Scooper PRO X Luxury

Többé nem kell aggódnia a macskája utáni takarítás miatt a luxus automata alomtálcának köszönhetően! A CatLink Scooper PRO X Luxury automatikus tisztítást kínál, amely mindössze 2 percet vesz igénybe.  Teljesen biztonságos kedvence számára, és nagyméretű, akár 13 literes szemetesládával rendelkezik. Ez a készülék összekapcsolható a Catlink alkalmazással is, amely lehetővé teszi a távvezérlést, hasznos figyelmeztetések küldését és a háziállat szokásaival és egészségével kapcsolatos információk elérését. 

Állítsa be a WC működését tetszése szerint a négy rendelkezésre álló üzemmód egyikének kiválasztásával. A kézi üzemmód lehetővé teszi, hogy az alkalmazáson vagy a készüléken lévő gombon keresztül manuálisan indítsa el és állítsa le a készüléket. Időzítő mód, ahol beállíthatja, hogy a WC mikor működjön. Automatikus üzemmód, ahol beállíthatja, hogy a WC egy bizonyos idő elteltével automatikusan tisztuljon. És egy üres kuka üzemmód.

Catlink AI Scooper Young

A Scooper Young automata WC a Scooper PRO X Luxury automata WC könnyebb változata. Egy 13 literes szemetesládával van felszerelve, és lehetővé teszi az automatikus tisztítást mindössze 200 másodperc alatt. 

A készülék 2 működési módot kínál. Automatikus üzemmódban a tisztítás automatikusan megkezdődik 5 perccel azután, hogy a macska használta az almot. Kézi üzemmódban, ha inkább maga dönti el, hogy mikor kezdjen el dolgozni az alomtisztító. A Scooper Young nem, mivel ez az egyetlen ilyen alomdoboz, amelyik okos alkalmazáshoz kapcsolódik. Mindent a vécé kezelőpanelén kell irányítania.

Közös jellemzők

A megfelelő automata macskaalmok kiválasztása az Ön egyedi igényeitől függ, és minden Catlink modell más-más előnyöket kínál, és különböző típusú felhasználók számára alkalmas. A Catlink BayMax Scooper SE kiváló választás azoknak, akik fejlett funkciókat és nagy kapacitást szeretnének, míg a BayMax Scooper SE Lite jó kompromisszumot kínál az ár és a funkciók között. A Scooper Young ideális az egyszerűségre és alacsonyabb költségekre vágyó tulajdonosok számára, a Scooper PRO X Luxury pedig a csúcsmodell azok számára, akik a legjobbat szeretnék macskájuk számára, függetlenül az ártól. A Catlink automata macskaalmokba való befektetés nagymértékben javíthatja a higiéniát és a kényelmet mind az Ön, mind a macskája számára.


Kapcsolódó termékek

Újdonság
Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Catlink Scooper SE (Lite) automatikus macskaalmozdony

2 měsíce
134 460 Ft

Összehasonlítás

Újdonság
Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Automatikus WC Catlink AI Scooper Young

2 měsíce
136 005 Ft

Összehasonlítás

Újdonság
Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Catlink BayMax Scooper SE automata WC

2 měsíce
154 575 Ft

Összehasonlítás

Újdonság
Érvénytelen a 30 napos próbaidő

Automatikus macskaalom Catlink Scooper PRO X Luxury

2 měsíce
200 995 Ft

Összehasonlítás