Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Segítünk

Csehország területén, az Önök segítségével támogatjuk a kutyamenhelyeket. A menhelyek kapacitása véges és szinte állandóan teltház van. A kutyák, sűrűn egymás mellet, szomorú szemekkel bámulnak a rácsok mögül és türelmesen várják új otthonukat. Az új gazdi megtalálása sjnos több évbe is beletelhet. A menhelyek munkatársai megtesznek mindent, hogy a kutya várakozását kellemesebbé tegyék. Erejük és képességük azonban gyakran nem elegendő az alap szükségletek kielégítéséhez, pl. kutyaeledel biztosításához. Külső támogatás nélkül szinte lehetelen lenne. Segítségednek köszönhetően biztosítjuk a kuya táplálékát és újra reményt kapnak a menhelyek kutyái.

Köszönjük a segítséget és a támogatást!

Tomáš Mráz, Ügyvezető igazgató

 

 

Hogyan tudsz segíteni?

Szeretné támogatni a menhelyek kutyáit? Gondot okoz a pénzhiány, távolság vagy nincs elég szabadideje? Nem probléma. Ezért döntöttünk úgy, hogy egyesítjük erőinket és közösen támogatjuk a rászoruló menhelyek kutyáit. Nem a pénz számít... hanem a valódi segítség kutyatáp formályában. Segíthet egyszerű kutya konzerv, kutyatáp vagy bármilyen finomság megvásárlásával. Weboldalunkon "menedékhely támogatása" szekcióban bármilyen kutyaeledelt megvásárolhat és midezt beszerzési áron, haszon hozzászámolása nélkül. A megvásárolt terméket megjelöljük az Ön nevével, lefotózzuk, elküldjük e-mail címére és megosztjuk a Facebookon. Amint nagyobb mennyiségű eledel gyűlik össze, személyesen visszük el a menhelyre.

 

    

 

Utolsó akciónk

A Bouchalka kutyamenhely kapacitása 140 kutyaketrec, melyből 110 foglalt. Kisebb és nagyobb kutyafajták egyaránt. Az Ön segítsége nélkül, a napi 80 kg kutyaeledel biztosítása szinte lehetelen. Szeretnénk ismét megkérni, hogy támogassa azokat, akiknek szükségük van a segítségre. A Bouchalka menhely hálás bármilyen segítségért, pl. kutya konzerv, eledel, nyakörv, fekhely, párna, stb... Minden kutya megérdemli a szerető otthont és az elsőrangú táplálékot.

 

 

             

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult és támogatott !!! 

Tomáš Mráz - Ügyvezető igazgató